Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Парни локомотиви

<< < (40/151) > >>

pach:
Пустият му Бей - спрях да го гледам , да се не дразня излишно...
 ;D ;D ;D от поръчки към тая или оная фирма , още не мога да се подготвя за него... ::)(то все едно вазелин да си набавя ...)
 ;D ;D ;D
Обаче на пролет , ще го разбия !!!
Бе там да сте срещали БР-89.6 в ТТ ? - произвеждан е през 1999 година , ама забравих от коя фирма .Тук някъде го писах но си загубих линка ... :-[
 Също пълно копие на нашата 47 серия (е май е без тенекиените кожуси на І-ва колоос...)

EMPEROR:
Някой от тия евентуално?
http://shop.ebay.de/items/__br-89_W0QQSpur276ddaZTTa80QQ_dmptZDEQ5fModellbauQ5fModelleisenbahnenQQ_flnZ1QQ_fromfsbZQQ_ssovZ1QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282

pach:
Их ,чи си лошко ... ;D ;D ;D
Пък и аз се фанах та отворих линка... ::)
Но егати разнобоя на цените ...пък и номерата нещо ... доста шарено се получава ...аз ще си намеря линка , щото оня си беше точно 89.6 дето и Яско потвърди че си е нашто Мафейче...
Мда , да мине нова година - пък нов късмет!!!
 ;D ;D ;D

EMPEROR:
Споко па ти  ;D И аз съм се зарекал като порастна голям да изкупя ибей  :D :D :D

CaLLlo:

--- Цитат на: lubomir link=topic=237.msg13646#msg13646 date=1227620380 ---Това му е OBB - йския еквивалент.
Въпросният модел е изключително точно копие на нашия 47.05. С Изключение на предпазния клапан, от модела само трябва да се маха за да стане абсолютно копие на нашата 47.05. На модела дори има защитна ламарина за първа колоос- точно както е имало и на нашите първоначално, преди да почнем да ги скопяваме от мързел и криворазбрано опростенчество.

--- Край на цитат ---

Любо, не бързай да махаш нищо от него, защото 47.05 на гарата не е еталон за целта! Преди да го изкарат там където е сега, беше ремонтиран в депо София и най-вероятно е скопен още повече, защото вече е бил определен за експонат, а не и за движение. Потърси стари снимки и разгледай внимателно! Локомотивът дълги години преди това стоеше до кулата на гара Калояновец и двама с Can(Цецо) сме го снимали около '96 г, мога да ти дам снимки да гледаш ако нямаш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия