Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
Сaprycorn:
Трябва, обаче да ти кажа че кат. номер 4104 на ФлайШманн е спрян от няколко години. Трябва да го търсиШ в ибей, появава се отвреме навреме
Coltrane:
Лично бих предпочел Роко, защото са с метални колелета и карданна предавка от тендера към локомотива, но не са Вагнер. Освен това струват блезо 120 евро отгоре.
Coltrane:
Между другото , има ли BR 96 в трета епоха, много ми харесва , спираме само епохата. Трикс са го направили перфектен!?
Сaprycorn:
А ние предпочитаме "ВАГНЕР", тъй като приличат на БДЖ. При българските локомотиви единствено 15 и 16 серия имат крила тип "Вите", всички останали са с "ВАГНЕР"
Сaprycorn:
--- Цитат на: Smile link=topic=237.msg16236#msg16236 date=1230859258 ---Между другото , има ли BR 96 в трета епоха, много ми харесва , спираме само епохата. Трикс са го направили перфектен!?
--- Край на цитат ---
Разликата между 2ра и 3та епоха при BR 96 е само в цвета на надписите, съответно месингови цифри във 2ра и алуминиеви в 3та. Но фирмата Ривароси например прави надписите на BR 96 бели, така че не се разбира коя епоха е точно. А аз не знам кога са извадени 96ците от експлоатация.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия