Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Парни локомотиви

<< < (73/151) > >>

pach:
Ааааааа,  :swoon:браво на момчетата от локфорума!
http://www.lokforum.com/viewtopic.php?t=1329&postdays=0&postorder=asc&start=0
Не качвам тук някоя снимка щото момчето от габрово изрично е подчертал че са за техният форум.Но пък там се виждат и аз си ги записах всичките.Перфектни са!!! :good:
Специално за любителите на парата - има мнооого и добри
снимки на въстановеният БДЖ-35.02
 :clapping: :clapping: :clapping:

Сaprycorn:
На "възстановеният" локомотив 35.05 му липсват половината щанги :angry: Какви са тия хора бе, вече почнаха и истинските локомотиви да ги правят по методите на "ПИКО ЮНИОР"

pach:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=237.msg30440#msg30440 date=1256747620 ---На "възстановеният" локомотив 35.05 му липсват половината щанги :angry: Какви са тия хора бе, вече почнаха и истинските локомотиви да ги правят по методите на "ПИКО ЮНИОР"

--- Край на цитат ---
Бах м**** му... :blink: :blush2:
Аз се загледах в цветовете , а той отдолу обескостен...
Питал съм в локфорума защо и как... :search:

CaLLlo:
Когато ги влачеха на буксир(студени), за предпочитане е да са със свалени шатуни, защото буталата могат да задерат в цилиндрите, или което е по-лошото – същите два детайла вече да са се "залепили"(заварили) един за друг – точно както залепва съединителят на дълго некаран автомобил.

Но … така свалени и оставени отгоре на страничната площадка, шатуните стават най-лесната плячка и заминават първи.
Скапана работа! :fie:

Сaprycorn:
Така е, шатуните се свалят. Но да "въстановиш" локомотив, за който няма шатуни е меко казано нелепо! Дори двуосната юниорска 80ка на Пико има шатун (други щанги няма по нея)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия