Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Парни локомотиви
Жоро:
--- Цитат на: CALLlO link=topic=237.msg3260#msg3260 date=1206707440 ---Бе, Жоро, това е световно неизвестен локомотив
--- Край на цитат ---
Тъй де, от там идва проблемът. Нали си ме знаеш, че за мен локомотивът е локомотив, когато има от три сцепни колоси нагоре. :(. А и с тоя свлечен пепелник, отврат. Ма пусто нали е пруска машина. :-\
Сaprycorn:
По4ти вси4ки бързоходни локомотиви на Пруските железници са с две сцепни колооси. Изклю4ение прави само S 10 (BR 17). S 1 (BR 12) е тип 1'B, S 3-S 7 (BR 13) са тип 2'B, и S8/S9 (BR 14) - 2'B1'!
А и модела на Брава е изпипан от всякъде, както се вижда на снимката, така 4е за онзи великолепен оберлихт вагон, този е най подходяШтият локомотив ;)
Жоро:
Знам Яско, знам. Ама и цифрата му си я бива, има няма 1160лв. Със звук де. Чудя се дали Р4 да не свърши същата работа.
CaLLlo:
Зависи на какъв влак искаш да се возиш ;D, Р4 е за пънишки влак, а ако много бързаш за бърз ще трябва да си закачиш S9 ... ама аз ли да ти ги обяснявам тия!?! Най-добре виж до каква скорост дават на вагона, да не стане грешка после, и Стоянчо да ни изволни всичките, така де! ;D
pach:
Какви машини само!!! ::) ::) ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия