Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
CaLLlo:
Няколко 46-ци и от моя личен архив: гара Пирдоп - 10.3.2007 г.
Vlado:
Да си призная румънската ливрея хич не ми харесва! Сиво, синьо, розово... Нашето си е най-хубаво, особено на 46 2хх. Те са красавци и половина! :declare:
robespier:
i az sushto bih si kypil edin lokomotiv ..................
Моля, пишете на кирилица!
Dispatcher
Vlado:
Колеги, приятели, има развитие по темата за изработване на модел на локомотив серия 46 на Български държавни железници. По последни данни от фирма ACME и по-специално от една наша сънародничка, която работи там и е в кухнята на нещата, моделът ще е готов някъде юни-юли. Поне засега базовата цена за закупуване ще е 160 евро, но окончателната й стойност ще продължи да е обект на преговори в посока надолу.
Преследвайки целта си за създаването на перфектния модел от фирма ACME ни молят да им подсигурим качествени снимки на истинската машина, както и да кажем какъв номер желаем да получи тя (включително да уточним въпросите за фаровете и колелата, обсъждани вече във форума, както и за синия и белия цвят на бъдещия модел и изобщо всичко, което ни интересува и държим на него). И изобщо те са готови да приемат от нас всякаква информация с едничката цел да се подготви и създаде модел приближаващ се най-близо до оригинала. Както виждате отваря ни се уникална възможност, която не бива да пропускаме! За тази цел трябва да намерим в най-кратки срокове възможно най-подробни снимки на ел. локомотив 46.ххх, както и да определим кой номер машина да се пресъздава, като имаме предвид, че засега няма да се прави модел на 46.2хх (тази ливрея отпада).
Vlado:
Аз вече имам и конкретни предложения:
1. Тъй като в депо София май няма 46-та серия и изобщо снимането на една машина би било проблем, предлагам да използваме всички налични снимки на най-последно ремонтираната и прясно боядисана машина от тая серия 46.125. След справка в railwaymodeling трябва да споделя, че нейни снимки има много, в различни ракурси и с достатъчно добро качество за използването им от ACME;
2. Номерът на модела може да бъде различен от 46.125, като решим кой ще е в хода на събиране на посочените в т. 1 снимки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия