Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (29/104) > >>

KRAKOMOBILA:
А за номерата да добавя, че трябва да се определи как искаме да изглежда модела. Дали да си е обикновена 46-та, дали да е със сини фарове, дали да има червен кант на покрива или бели кантове на сините фарове.. И чак тогава да се определи номер. Според мен най-добре изглежда 46 124. Ето и малко снимки на различните видове 46 0хх и 1хх:
46 009 - сини фарове

46 033 - бели фарове, без никакви кантове

46 123 и 124 - червен кант на покрива, сини фарове и бял кант на тях.

CaLLlo:
Доколкото схванах, сините фарове вървят с най-старата оцветка на локомотива - първата и последната снимка в горния пост, което лесно определя нашия избор. ? !

KRAKOMOBILA:
Не - сините фарове са българска приумица доколкото знам, но доста сполучлива.

zazo:
Честно да си кажа на мен със сините фарове ми изглежда като бушониран или мацка прекалила с грима.  :lol:

CaLLlo:
Има 2 основни подхода при избор на модел - прав и обратен:

1) Избира се най-често срещаният, или най-типичният вариант от всички, което прави модела основен представител на серията - тоя метод използват фирмите с масово произвежданите модели - Roco, Fleischman и т.н.

2) Произвеждат се всички възможни варианти на локомотива.

3) Избира се уникална брйка от всички, или направо - серия с единичен представител - това е за фирми призвеждащи уникати, например Micro-Metakit.

Мисля няма съмнение, че нашият вариант е 1), остава само да разберем, кой вариант е типичният представител на серията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия