Привет на всички, както виждам от последните теми, връзката на Иво с Гергана е дала резултат. Нямам предвид хуманоиден, а реален и както става ясно скоро време ще има добър модел на 46. Бройте ме и мен за един, въпреки, че бих предпочел модел другата "конкуренция" - БЖК. Шегувам се, хубаво е да имаш колекция от по-известните марки "български" локомотиви. Но всичко с времето си.
Между другото в петък бях в "Националния музей на транспорта", който е национален, но е собственост на БДЖ, в който историята е единствена и само на БДЖ, естествено нито думичка за раздържавяването, а да не говорим, че няма нищо за теснолинейките. Като се има предвид, че съм бил в Националния такъв на САЩ у D.C.-то, то нашият е като квартална колекцийка на железничари-пенсионери. Но да ви кажа си заслужава да се види все пак това което има.
След малко в моята тема ще кача, малко звук от нашият (86) локомотив, но Адри май ще трябва да го пообработи, щото не бях подготвен. Записах го на г.Долапите при потегляне на едни 25 вагона. Но тия дни ще се организирам за по-добър.
Между другото, от много места ме натискат да правим представяне на лока ни и ентусиастите са много, така, че ако сте навити можем да организираме нещо или през май или края на септември-октомври. А ние знаем как да правим представяния!