Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (7/104) > >>

Maktub:
И аз съм в невъзможност, да не говорим, че съмв N – после ще се чудя какво да го правя.

nilfe:
Пас, предпочитам нещо в 1 или 2 епоха от немските железници.

XRISTO:

--- Цитат на: BDZ link=topic=2371.msg39232#msg39232 date=1270834706 ---Можеш ли да дадеш линкове, защото аз лично не съм го срещал в ибея. Имам предвид с БДЖ адмнистрация. Хем да го видим какво представлява като модел. :good:

--- Край на цитат ---

Не бе, имам предвид, че с тези кинти ще си взема други 3-4 лока(парни, дизели - от моите епохи) от бея.И то на Флайшман или Роко, може и някой Трикс да забърша.Първо, БГ локомотиви не ме вълнуват.Второ, електровози нямам и никога няма да имам - не ми влизат в плановете, а и не ме кефят.  ;D

liro4605:
През 10те години ,когато работих на този локомотив ,бях го кръстил "ЛОКОМОТИВЪТ НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ" .Човек и машина се бяха сляли в едно .Не е като новите лигави електронни чудеса. Не мога да го пропусна! Ще поръчам 3 броя.  :hi: на инициатора. Мислех да ходя до Румъния, но той ми го спести. Ако може да пише кога и как ще станат нещата. :hi:

Adrian:

На колегите в другите мащаби им е простено - но за тези в НО, дето се правят на "ни лук яли ни лук мирисали" и ни прецакват груповия •екс с 46-ца - никаква прошка !!!!

БДЖ НА 3 МОРЕТА и 1 ОКЕАН !!!  :sarcastic: :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия