Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
ilian:
Пас съм. Докато не преведат пари не мога да помогна. Sorry.
turboto:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2371.msg39247#msg39247 date=1270880248 ---
..................
БДЖ НА 3 МОРЕТА и 1 ОКЕАН !!! :sarcastic: :clapping:
--- Край на цитат ---
лошото на БДЖ е че се вози на изгнил сал вместо на голям ферибот :)) Дано да не продължава така... иначе само ще си останем със спомените и скъпите играчки...
CaLLlo:
Кога горе-долу трябва да имам парите?
Гледайки офертата, мисля си, че освен бройката трябва да уточните и Администрацията - БДЖ/БЖК, вижте пак!
Ако поръчам БЖК, дали фирмата няма да спонсорира % от цената, както стана с друг лок скоро?
mill:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2371.msg39236#msg39236 date=1270838422 ---Първо, БГ локомотиви не ме вълнуват.Второ, електровози нямам и никога няма да имам - не ми влизат в плановете, а и не ме кефят. ;D
--- Край на цитат ---
И аз така. А и предпочитам да заведа семейството си на почивка...Старая се да не превърна хобито в зависимост,че ще стане страшно.Ако имах заплата 500 евро няма да е проблем.Да,ама не! :hi:
anubis:
za men edin broi. ako nablijim 60-te i malko ne dostiga 6te vzema o6te edin. i kajete kak i na kogo da izpratq parite, za6toto sam v 4ujbina...mom4eta, stegnete se, sramota e da go izpusnem tozi lok. presen primer:moq milost ne uspq da si vzeme 6-ta seriq (poradi neredovno 4etene na foruma) i sega mnoogo sajalqva. kakto se pee6e v edna pesen: ti zakasnq ujasno, ujasno zakasnq (ako ne6to sam obarkal notite, molq maestroto da me popravi ;D). apropo, po4ivkata ne moje da izbqga, prosto moje da bade premestena vav vremeto, no 6-ticata nqma ve4e kak da si q pora4a6. izvineniq za latinicata kam admina, i kam tezi koito 4etat napisanoto po-gore. abe, ne moga da go namerq tozi kirilizator, skrila se e nqkade pu6tinata...
i da dobavq za okeana-vatre6en!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия