Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
n_sirakov:
--- Цитат на: ivo link=topic=2371.msg46625#msg46625 date=1285941921 ---На финала сме и така ми се иска моята 46.002 да е вече пред мен на бюрото.
Машините са в Италия. По искане на A.C.M.E. съпровождащите текстове към машината бяха препечатани на Български език.
Стикера limited edition който присъства на кутиите ще бъде напечатан отново също Бългаски. В понеделник ще има пълна информация и ще я пусна в форума.
--- Край на цитат ---
За кой понеделник говорим?
ivo:
Мисля, че всички поръчали си 46 серия на A.C.M.E. искат да чуят това: :) Идните дни локомотивите ще бъдат изпратени към България.
Целта е на Национална среща в Търново да има с какво да се похвалим.
n_sirakov:
Не искам да те обидя Иво, ако съм те засегнал извинявай, сигурен съм че това, кога поръчката ще е тук не зависи от теб, но просте се дразня защото малко забавяне как да е, ама последната седмица на август мина отдавна и аз просто се дразня. Наистина извинявай, че ти го отнасяш но едвали от A.C.M.E. щяха да са толкова разбрани като нас ако бяха пратили всичко в България а ние да ги бавим с парите нали! :no:
ivo:
Дo понеделник е последния срок в който могат да се заявят локомотиви от оставащите бройки.
46.002 – задвижени – 8 бр.
46.125 – задвижени – 3 бр.
46.125 – незадвижени – 0 бр. изчерпан
Във форума ще се поддържа актуална информация за оставащите бройки.
При изчерпване на някой бройки ще информирам за отказали се евентуално.
pach:
Какви бяха цените им?
(информация за размисъл на колебаещите се...) :beee:
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия