Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (71/104) > >>

gregary:

--- Цитат на: pach link=topic=2371.msg47203#msg47203 date=1287143541 ---Какви бяха цените им?
(информация за размисъл на колебаещите се...) :beee:
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,2371.msg42436.html#msg42436

BDZ:

--- Цитат ---46.125 – задвижени – 3 бр.
--- Край на цитат ---

1 бр. за мен :)

evrokoma:
 :sorry: дано остане някоя бройка до нова година че по рано едва ли ще си го позволя  :sorry:

KRAKOMOBILA:

lubomir:

--- Цитат на: n_sirakov link=topic=2371.msg47153#msg47153 date=1287083821 ---Не искам да те обидя Иво, ако съм те засегнал извинявай, сигурен съм че това, кога поръчката ще е тук не зависи от теб, но просте се дразня защото малко забавяне как да е, ама последната седмица на август мина отдавна и аз просто се дразня. Наистина извинявай, че ти го отнасяш но едвали от A.C.M.E. щяха да са толкова разбрани като нас ако бяха пратили всичко в България а ние да ги бавим с парите нали!    :no:

--- Край на цитат ---
Вече е практика, включително и от големи фирми като ROCO, обявените срокове да не се спазват, като по някога новите модели направо се прехвърлят за следващата година. Още повече, че нашия модел се прави в Китай, а от там можеш да очакваш всичко. Все пак 2 месеца забавяне от графика не е чак толкова тежко според мене, предвид огромната работа по уточняване на цветове и някои други неща. Все пак се касае за 1-вия модел на локомотив от БДЖ, който лично аз чакам от 1977г. Тъй, че нека имаме още малко търпение! Пък и като дойде кефа ще достатъчно голям за всички - сигурен съм!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия