Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46

<< < (100/104) > >>

Adrian:
Миро , ще им сменяш ли номерацията
?

liro4605:
Много ми се ще!Даже може вобще да не оставя с тези номера нито една.Само да знам как да си направя табелки и бих го направил веднага. :yes:
 Преди години ми подариха една табела с номер на 46-017 ,любимата ми машина ,и много искам да направя една от 5те да е с този номер и да си я държа пред табелата. :)

KRAKOMOBILA:
Мисля, че още една табела 46 017 има и в Кончар.

WOLFMX:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3543.msg71227#msg71227 date=1326920445 ---За мое голямо щастие има 5 от тях  ;Dили по-скоро за мое голямо нещастие имам само 5 от тях  :resent:щото в серията са 45.Чакам мига в който ще си взема обръщател и ще си ги наредя като в бургаското депо.С някой от вас май се въртяхме там.
(Image removed from quote.)
Сега се колебая и колко Шенкера да си взема че и те ще изчезнат и после  :scratch_ones_head: искам ама няма  :search: Познавам още един скрит талант със същите помисли  :haha:
 Дай "Боже" още добри времена и да има втора серия на 46тите и тоз път поне двойно повече да си взема :angel:
 Колкото минава времето и тез локчета стават като че ли още по ценни а за мен вече са безценни :)

http://www.railwaypassion.com/files/custom/Konkursi/P1160658_01.jpg

--- Край на цитат ---

Извинявам се много,че ще го изкоментирам по този начин. Добре де,нали вече имаш 5? Разбирам желанието ти да си направиш колекция от всичките такива локомотиви и да си ги караш, и че имаш възможността да си позволиш повече от една бройка. При това положение такива като мен,които не могат да си позволят повече от една машина няма да се вредим никога.  :( :( :( :nono: Не съм съгласен така. Малко по внимателно моля,за да има за всички!

hristo:
През 2010г. в продължение на поне 6 месеца течеше заявка за тези локомотиви. Имаше достатъчно време всеки да заяви своите бройки. Който е искал е заявил една, който е искал е заявил 10 броя. От събраната заявка е била поръчана и общата бройка. Наистина имаше достатъчно време за заявка! ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия