Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Групова поръчка на БДЖ локомотиви серия 46
BaHkaTa:
WOLFMX забелязах че регистрацията ти е от май месец 2011. Имал си достатъчно време да реагираш и да се включиш в общата поръчка. Още повече всичко това приключи около ноември 2011. Свършен факт. Имаше минимално количество което трябваше да бъде покрито и за да не се изпусне възможността която ни беше предоставена хората са купили по няколко за да се покрие лимита, така че лично от мен евала на всички тези съфорумници вкарали маса пари в тези локове за общата кауза с което са помогнали и на мнозинството тук закупили единична бройка.
Подобни изказвания и подразбиращи нападки лично аз не смятам че трябва да има.
Ако някой иска да се "отърве" от излишните бройки би го обявил в раздел "Продава" на форума.
Best Ripper:
А да не говорим, че след това поне на два пъти във форума имаше продажби... ;) Кой ял - ял, кой...
j.k.kolev:
Аз те съветвам да пуснеш тема в раздел КУПУВА, може пък някой да се прежали :mda:
WOLFMX:
--- Цитат на: spiritt1974 link=topic=3543.msg71315#msg71315 date=1326995448 ---Аз те съветвам да пуснеш тема в раздел КУПУВА, може пък някой да се прежали :mda:
--- Край на цитат ---
Това е идея,ще пробвам.
liro4605:
Благодаря ви съфорумци за подкрепата с написаното!За момент почувствах сякаш съм ощетил някой ,а всъщност както писах- ощетеният съм аз ,защото по ясни причини не мога да си закупя 45броя , колкото са в серията.За мен един номер променя всичко.И при човеците е така, зад всяко едно име стои различен човек.
В момента се пише част от историята на българския жп моделизъм с производството на първите български локомотиви.Както бях писал някъде "...Русе ,Бургас ,Пирдоп.." ,а утре знае ли се?Само мога да се радвам ,че това се случва и имам част от него. :hi:
Трябва ли да се чувствам виновен, че искам да имам повече от тази история? :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия