Тъй тъй - ето че почва да се разчува ...
И аз съм ядосан на така нареченото "контролирано стареене"!!!

Ама страшно ядосан! Това ме разсърди за повечето крупни производители в днешно време!
Пример: Майка ми има шивашко ателие. Като такова, то се нуждае от съответна техника. Едно от нещата, които тя ползва е гладачна станция с парогенератор. Тази станция и служи вярно две години, след което изгоря нагревателят, а той не подлежи на смяна, защото е закрепен за котлето с цимент. Окей, купи си нова. Тя и служи точно една година, след което пластмасовите и детайли започнаха да стават ронливи като юфка. Накрая буквално се разпадна като от проказа! Купи още една - същия модел. Същата работа - след година и тя на юфка! В същото време най-старата станция си е здрава и читава, само дето не работи. Това хем показва, че тази пластмаса конкретно наробно старее, хем показва, че е възможно да се направи пластмаса, която НЕ СТАРЕЕ! Естествено, това ме ядоса! Разчепатих една от "новите" станции, изкарах и карантиите и ги сложих в старата станция вместо нейните. Познайте - не само че паснаха идеално, ами вече втора година станцията работи без да прави засечки!
Сега, бива ли такова нещо! Те ни взимат за мезе - дойни крави, които търпят да ги доят и не се обаждат! Дори не си правят труда поне фураж да ни дават! Няколко души от форума са виждали лаптопа ми и сигурно са забелязали, че той е напукан на места. Лаптоп, който преди е издържал събаряне от маса на под и неволно сядане отгоре му няколко пъти, сега като го натисна с пръст се пука! Още да говорим ли!?
Мисля, че е време да дадем обратна връзка на производителите, че това изкуствено стареене на нещата им и другите им "евтини номера" са нежелани и ще трябва да преосмислят стратегиите си, ако искат още да сме им клиенти. Вие какво ще кажете ?