Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Автомобили

<< < (9/12) > >>

IKAR:
И при това положение да твърдим, че Мерклин, Роко, Чоко, Боко, Флишмън, Пишман и тем подобната сволоч са изключение от това правило просто е несериозно.

misho_tabakoff:
Снощи слушах за милионите автомобили, изтеглени обратно в заводите на Тойота (+Лексъс) и Мазда заради сериозни производствени дефкти .... това не бяха ли японски марки?!

optron:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=2389.msg39600#msg39600 date=1271337480 ---Имам чувството, че съвременните заводи си имат цял екип от инженери, които се занимават със контролирано стареене, и такова счупване.Целта е да е максимално безпроблемно през гаранционния срок, но 1-2 месеца по късно да рухне, че да може да се продават части или направо новите модели на дадената фирма да са постоянно продаваеми.  :angry:

--- Край на цитат ---
Изобщо не е чувство, човек! Не е чувство ... :fie:

Best Ripper:

--- Цитат на: misho_tabakoff link=topic=2389.msg39634#msg39634 date=1271415266 ---Снощи слушах за милионите автомобили, изтеглени обратно в заводите на Тойота (+Лексъс) и Мазда заради сериозни производствени дефкти .... това не бяха ли японски марки?!

--- Край на цитат ---

Ако човек те слуша, направо може да си тегли куршума... Как и кой [*цензурирано*] ЩЕ ИЗТЕГЛИ ОБРАТНО В ЗАВОДИТЕ СИ всички пуснати по света автомобили??? Запознай се по-подробно с начините за ремонт на производствени дефекти, преди да пишеш такива неща! А па ако мислиш, че при другите няма, много се лъжеш... Всички коли имат проблеми с електрониката, със софтуъера по компютрите, заводски дефектни, породени от изпилването на детайли с цел по-лесно разваляне и т.н. Друг е въпросът, че някои си държат на името и поне от кумова срама привикват /най-точно казано/ колите за ремонт. Другите просто си траят и или тихомълком изменят конструкцията /под прикритието на крилатата фраза "Производителят си запазва правото на конструктивни изменения с цел подобряване на изделието/, или изобщо нищо не правят, защото няма кой да им направи забележка или дефектът е маловажен - не е примерно да ти откажат спирачките... А да не говорим, че 99% процента от случаите на "сериозни производствени дефекти" са случаи на "сериозни малоумни твърдения на пишман журналисти", които си търсят винаги някакви измислени сензации, гюрултия и отвличане на обществения поглед...  :hi:

BDZ:
В някакъв документален филм (май беше Who killed the electric car - м/у другото го препоръчвам) казаха, че над 60% от печалбите на автомобилните производители идват от продажбата на резервни части. Правят си сметка хората.
Аз отскоро карам една 16-годишна 124-ка и откакто ми казаха, че може и да ме надживее, ако се грижа добре за нея, започнах да я завивам с одеалото вечер, а на всяко пълнене на резервоара пускам вътре +2 бучки захар.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия