Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (26/88) > >>

pach:
Наистина супер!!! :hi: :hi: :hi:
Момчета , така като гледам, май ще направим списък с чакащите да "побият" макета си в новият клуб , щото и аз подготвям нещо подобно, пък чувам ,че някой май ще ги изгонят от вкъщи и т.н.  :haha: :haha: :haha:
Та мисълта ми беше:
Така , дали ще ни стигне наетото помещение, че му почваме ремонта тия дни !?

Предвидените модули които ще се "завърнат" от домашна отпуска вече са над 15 !!! Очертават се един голям, един среден и един макет-модул!!!
Кой друг е пред изгонване?
Да си казва докато е време , за тая година едно от помещенията вече го запълнихме!!! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

mill:
Oooo,звучи много съблазняващо!Браво,Влади. :victory:

Vlado:
Забравих да спомена, че ще бъдат сменени и всички светофори с, надявам се, точно копие на такива по скоростната сигнализация на родните ни железници (включително ще има и приземни). Все още ги няма готови, но и това ще стане... някой ден! :)
А относно помещението: предвиденото за изработване при мен е много като обем и се съмнявам, че до края на другата година ще съм готов, тъй че поне моят макет няма засега да представлява опасност за помещението. Но после... после...  :blink:

Best Ripper:
Споко, той Паци по инерция си вика "хоп" още преди да се е събудил...  :haha:

pach:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=24.msg31264#msg31264 date=1258374338 ---Споко, той Паци по инерция си вика "хоп" още преди да се е събудил...  :haha:

--- Край на цитат ---

Аз не съм викал "хоп" , а просто преброих какво ще вкараме на първо четене в клубното помещение! :blink:(освен машинният парк и архива - и двете са в процес нанабиране) :boredom:
Това , че за теб е новост - ами може и да викаш хоп, и да подскачаш на място ако искаш, ама такова си е положението на нещата при нас...и НЕ УЧАСТВАМЕ В ОЛИМПИАДА,
не,  ние просто се занимаваме с моделизъм в най-чиста му форма.
Че къ инък ша си попълваме колекцииките си?!!!!  :search: :this: :mda:

Влади, макета ти едва ли ще пречи на клуба, но пък ще можеш да си го работиш когато ти е кеф и то с материалната база която ще е споделена м/у членовете на клуба.Нали това също е една от основните идеи , за които създадохме този клуб.

За светофорите, май ще правим обща поръчка (както беше за табелите на локомотивите) ама по всичко си личи ,че ще е при "новият" ;) човек който и в момента ни прави фотоеца за детайлните ни модели!!! :sarcastic:
 :good: ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия