Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Владо Колев

<< < (14/88) > >>

schatsi:
Влади  монтирай неколко камери  иоще толкоз монитори... ;D ;D  ;)
стани БИГ ВЛАДЪР...хихихи  ;D ;D ;D

Vlado:
Абе, все пак, за да съм честен със себе си и с вас ще кажа, че с малко тренировка и след половин час адаптиране с новото успях, що годе, да се справя. Тъй че черното не е толкова черно и първоначалното ми стъписване и паника май ще се окажат напразни. Потъркалях две композиции, като само разминаването им ми е все още трудно и то най-вече заради късото трасе. Иначе като карам един влак, влиза заралията през единия тунелов портал, излиза през същия, горе пак променям пътя и т.н., и т.н. Изобщо красота и изящество! Само трябва повечко "тренажор". След ден-два пак ще споделя как се справям. Но за компютър твърдо ще помисля. Тъкмо опитът ми ще е от полза за всички.
:)

Vlado:
След няколко дни каране мога да кажа, че започват розови облачета да прелитат покрай мен, като се сетя за "новия ред" на макета. Направо си е кеф - буквално си играя с композициите, влизат и излизат в/ от всеки коловоз и изобщо е cool. Значи все пак с повече тренировки може да се постигне добър резултат.
:)

Maktub:
Звучи обнадеждаващо  :) Ама сякаш си на тренировъчен лагер... сега взимаш един високоскоростен влак и започваш да тренираш за рефлекси  ;D

Vlado:
Усъвършенстването продължава - вече спокойно пускам две композиции една срещу друга, като правят среща в гарата и едната, след като изчака другата, която минава транзит, продължава в посоката си.
;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия