Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Пренавиване на моторчета /ротори/
Best Ripper:
Ох, на батко електротехниците... :blink: :dance1: Ако ви слуша човек, направо ще почне да се пита за кво е тая жица в тоя ротор... :swoon:
widowmaker:
Освен броя на намотките и дебелината на жицата, важен е и баланса на ротора.
Т.е. трябва да се балансира след пренавиването.
XRISTO:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2407.msg39858#msg39858 date=1271719759 ---Освен броя на намотките и дебелината на жицата, важен е и баланса на ротора.
Т.е. трябва да се балансира след пренавиването.
--- Край на цитат ---
Такъв малък ротор няма нужда от баланс, едва ли ще разбие втулките, а вибрациите му вследствие дебаланса биха били незначителни.Е, ако навиеш от едната страна със 30 намотки повече - да, но то се брои колко сваляш - толкова и навиваш.Този мотор не се импрегнира, свързването и навиването му не е кой - знае колко сложно и не би било проблем да се пренавие на ръка. :hi:
Best Ripper:
Първо: няма втулки, а има сачмени лагери. .Второ: частично намотките са залети с някакъв бял импрегнатор... :hi: Не личи да има баланс, по-скоро балансирането става чрез еднаквост на трите намотки... Медта е достатъчно тежък метал, за да създаде дисбаланс при високи обороти. Затова предпочитам да няма "самоделкински" истории... ;) Добре ще е и да се завре малко грес в лагерите... Има някъв луфт в тях, ама на тоя етап може да изкарат още... Още повече, че са стари западногермански лагери, а и голям проблем е избиването на зъбното колело - за 25 години е направо заварено към оста...
XRISTO:
Оффф, ще ме прощаваш - аз си мисля за НО...а ти изрично подчерта, че локът е в spur1.Грешката е моя. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия