Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Пренавиване на моторчета /ротори/
pach:
:wacko: :wacko: :wacko:
Тук (в І-ца) всичко вие голямо!!!
Неочаквах такъв голям ток да консумират, макар да е логично....
Какво става (да не дава Господ) при евентуално късо на релсите?
В НО при DCC-система, с излишно голям бустер (10 А) и слаба защита има случай на стопяване пластмасови талиги и буквално заваряване на колооси към релсите.
Дано в І-цата да имате по ефективни начини за предотвратяване на подобни проблеми.
Въобща за този мащаб май си трябват и "електросилови индЖИнери" ! :lol: :lol: :pleasantry:
(майтапя се - :hi:)
optron:
Спор няма на "електросиловите инджинери" - трябват си. :) То си е направо за отделна тема - "Електрификация на макети в едър мащаб" ... :haha:
Ние засега ползваме лабораторни захранвания, които си имат активна токова защита - ограничени по ток. Ползваме и самоделни, също с такава защита, тъй като лабораторните ни идват скъпо ... Занапред сме подготвили едни "пернишки" токоизправители, които ще преработим пак с такава защита - дават по 30-на ампера при хубаво натоварване. Разбира се, тук важат вече и правилата за изграждане на електрически инсталации за ниско напрежение - бушони, добри връзки и съединители, защита на кабелите, подходящи сечения на проводниците и т.н.
За щастие къси съединения не сме правили, та не мога да ти кажа какво става. :good: Тук колоосите на вагоните са с изолирани оси и токоснемането става от самите колела - по този начин се намалява вероятността от късо съединение в случай че метална част от вагона се опре някъде. Талигите са пластмасови, но държачите на колоосите са метални, П-образни, от дебела ламарина - мисля, че ще издържат... ::)
pach:
--- Цитат на: optron link=topic=2407.msg40682#msg40682 date=1273043913 ---... Тук колоосите на вагоните са с изолирани оси и токоснемането става от самите колела - по този начин се намалява вероятността от късо съединение в случай че метална част от вагона се опре някъде. Талигите са пластмасови, но държачите на колоосите са метални, П-образни, от дебела ламарина - мисля, че ще издържат... ::)
--- Край на цитат ---
Хехе, "елементарно Уотсън" - щом прочетох написаното , веднага ми светна, че така и трябва да бъде... :blush2:
С прости средства (само самите колела са метални) е сведено до минимум възможността за късо!
Както всичко гениално, се оказа съвсем просто! :scratch_ones_head: ;D
optron:
Винаги съм казвал - най-добрите решения са простите решения. ;)
Best Ripper:
Роторът е ремонтиран. Нямаше нужда от пренавиване - явно от натоварване и загряване се били отпоили краищата към ламелите на колектора - на едната ламела напълно, а другата е прекъсвала от време на време. Цена на ремонта - 10 лева. :hi: Явно ще трябва да оставим тия 30 волта и да се ограничим на 24-25... и без дълговременни карания с 30+ вагона... :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия