Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Индустрията в ж.п. макета през 21-ви век

<< < (7/13) > >>

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: nilfe link=topic=2425.msg42890#msg42890 date=1276952709 ---На варненската гара има десетки такива. Циментовият все още ги ползва.

--- Край на цитат ---
Може да ги ползва - ама не и по националната ни ж.п. мрежа.

nilfe:
Добре де. Дали ги ползва от завода до пристанището за да бъде натоварен даден кораб, това не е ли пак национална мрежа. Пък и не съм много сигурен. При тоя строителен бум това е най-евтиният начин цимента да стигне до всеки бетонов възел.

KRAKOMOBILA:
Явно се движат по някакви клонове, но не и по мрежата ни.

pach:

--- Цитат на: nilfe link=topic=2425.msg42890#msg42890 date=1276952709 ---На варненската гара има десетки такива. Циментовият все още ги ползва.

--- Край на цитат ---

Много ми трябват подробни снимки на българските вагони - вид от всякъде, надписи , табели и други подробности. Има ли начин, някой да ги "нащрака" с голяма резолюция и да ги пусне тук, че Варна ми е доста далече?
Правя такава композиция в ТТ и искам да си е чисто българска.
 ;D ;D ;D

nilfe:

--- Цитат на: pach link=topic=2425.msg42957#msg42957 date=1277098624 ---

--- Край на цитат ---

Много ми трябват подробни снимки на българските вагони - вид от всякъде, надписи , табели и други подробности. Има ли начин, някой да ги "нащрака" с голяма резолюция и да ги пусне тук, че Варна ми е доста далече?
Правя такава композиция в ТТ и искам да си е чисто българска.
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Ако ми остане време тия дни може и да стане.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия