Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Индустрията в ж.п. макета през 21-ви век

<< < (8/13) > >>

pach:
 ;D :yes: :dance1: :dance1: :dance1:
Пък ще се реванширам по някакъв начин (  ;) :drinks:)
 :yahoo: :yahoo: :yahoo:

pach:
За хората които искат индустрия, индустриални клонове и т.н. по макета си:
http://www.moba-trickkiste.de/wie-macht-man-planen/planen3-industrie.html#E_Hersteller
Впрочем МОВА-сайта и раздела за "трикове" е доста подробен и в помощ изцяло на моделиста!

;D ;D ;D

gregary:
  Някой можели да покаже снимки от терминал за разтоварване на хопери с въглища (примерно някой ТЕЦ или на някое речно пристанище,или ...незнам).Виждал съм терминал за товарене на въглища,но за разтоварване - не,а ме интересува. :good:

gregary:

--- Цитат на: gregary link=topic=2425.msg40418#msg40418 date=1272542754 ---  Да - това е интересно.Аз примерно съм решил на моя бъд.макет да има въгледобивна мина и контейнер терминал свързан с някоя река и затова се обурудвам и с подобни вагони. :)
  Все се каня да снимам терминала на мина "Чукурово",защото минавам често от там,но все си забравям фотото :lazy:

--- Край на цитат ---

Терминала за товарене на въглища на мина "Чукурово"

тук за съжаление ми падна батерията на фотото  :angry:и неможах да снимам 06та как изтегля хоперите в посока Вакарел.
Исками се  :blush2:и снимки от терминал за разтоварване на въглищата,по възможност на някое речно пристанище. :good:

liro4605:

Разтоварище в ТЕЦ Бобов Дол.Ходил съм съмо веднъж преди 18години ама от такива места винаги тръпки ме побиват.Снимката не е моя но и аз бях през ноща и ми се стори като някаква извънземна база.

Този дзверрр много ме впечатлява и кефи :bb: :bb2:

Един приятел скоро започна работа тук и ми е обешал да ме вземе едно дежурство и само като се сетя и тръпна в очакване,но нека да навърти малко стаж че достъпа е труден.

Сър Грегари по Чукурово останало ли е пантографна тяга или тия гадове всичко нарязаха?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия