ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Снимков материал
XRISTO:
Брей, каква полемика се е заформила! :blush2:
Не съм си играл със снимките и то не защото не знам как, а искам ако някой се интересува с по - големи подробности (има подобен локомотив и иска да си го реставрира, а в моите вижда липсите си, примерно) да може да си зуумва.Отдавна, впрочем никога, не съм качвал снимки във форума.Това са линкове за форум.Не затрудняват сървъра по никакъв начин, а само вашата връзка.Аз съм със БТК 6МГБ. и не се отегчавам кой - знае колко.Каква ли връзка трябва да имате, за да се отегчите?! ::)
Ако е такъв проблем - ще ги орежа или ще ги кача в Picassa - оттам ще ви дам достъп до галерия (мен специално, така качени снимки ме изнервят и често се отказвам да ги отварям). :yes:
eurostar:
Христо, специално в твоя случай мисля, че вината е в хоста ти. Между другото открих, че твоите икони и снимки са един и същ файл в пълния размер. Всъщност те не генерират икона, а показват оригиналната снимка в умален вид (ширина/височина). По тази причина хора с по-слаби връзки изпитват затруднения при зареждането.
Сървърът, който ползвам аз www.picbg.net, произвежда икони с много малко килобайти. Така можеш да сложиш иконата тук, във форума, която е нищожна като размер и чрез кликане тя те отвежда до оригиналната снимка в пълен размер. Иконата и снимката сa два различни файла (jpg).
XRISTO:
Рисайзнах ги в размер 800Х600.Сега се зарежда по - бързо. :good:
Апропо, нищо българско не ползвам - не искам снимките ми да се отварят когато му е кеф на някакъв български собственик на сървър за хостинг. Днес има фото - утре не, пък вдугиден - ще видим... ;D Това им е принципа. :hi:
optron:
Потърсете Xat.com Image Optimiser. Това е програма за масово обработване на снимки - с няколко щраквания може да намали наведнъж зададено количество снимки. Прочетете първо как се работи с нея преди да правите каквото и да е!
XRISTO:
Пичове, някой има ли идея как мога да шерна снимки от пикаса, ама не към определен потребител, а към форума, тоест, някакъв линк да приложа, че да може да ги виждате всички?Снимах някой - друг влак, гара, локомотив по румънско, а не искам да ви товаря компютрите с жабата.Реших чрез пикаса, ама като не знам как?! :no:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия