ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Снимков материал
BDZ:
Като качиш снимките онлайн, вдясно на страницата, където е албума има "Paste link in email or IM" и под него е линка към албума. :good:
XRISTO:
Не ми излиза такъв надпис, тя ми е и българска версията, но няма нищо подобно и на български, а за линк - да не говорим. :hi:
Вадя си линк единствено като натисна бутона споделяне и от падащото меню "копиране на адреса", но там са видими всички снимки, които съм получавал.Няма кой - знае какви тайни снимки, но някой би се засегнал ако ми пратил снимка, пък аз взема че ги шерна в мрежата.Някак си некоректно е все пак.Искам да се вижда само този албум, а не профила ми.
CaLLlo:
Аз затова и я зарязах тая Пикаса, така и не намерих начина от собствения си профил там да дам линкове за форума на снимки с цялата им големина 1024 х 768, а всички възможни варианти са някакви с по-малки размери. А иначе си пише пикселите в албума - 1024, което означава че са качени с тия големини и ги има там някъде, но за мен са недостижими както такива. Може и аз нещо да бъркам, но така или иначе не успях и зарязах.
TheJackal:
Сашо, не си само ти. Аз също не и хванах цаката как е точно, но според мен проблема е другаде. :)
mgirginov:
Христо, кликваш с десен бутон върху избраната снимка/предварително уголемена в picasa/ и от появилото се меню избираш Properties/най-долу/. Появява ти се информация за снимката, включително Address(URL). Копираш този адрес и го поставяш между вътрешните скоби на , което пък е опцията да вмъкваш снимки във форума - вторият бутон от ляво на дясно непосредствено над емотиконите в меню "Публикувай отговор". Това действие извършваш с всяка снимка, която искаш да споделиш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия