Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
За феновете на AC светкавичка DC
XRISTO:
Разминахме се с лейди гаРга, криза е!Празникът на града мина и единствения концерт беше на връх празника - 11, и беше на БТР, които да ви кажа макар да извадиха много глух и некачествен саунд, повече ме радват от гореспоменатата особа. :hi:
Best Ripper:
Адриане, да знаиш, че изобщо не ги слушам.. Не вервай на инсинуации.. последното ми умишлено слушане беше някъде преди да ида в казармата (1983 г.)... Иначе като музикант би трябвало да ти е ясна свирнята на АЦ/ДиСко - с два такта и три-четири тона музика не се прави! Добре, че са са появили не по нашите географски ширини, че щяха да ни нарекат набързо с онзи стил, който е свойствен за онези нашите силиконови певачки! :pleasantry: Да, някой все ще каже - те гениалните неща са прости! Ама да правиш 35 г. все прости работи за мен си е чисто изпростяване! И да знаеш, че след 5-те часа на MANOWAR на Каварна 2008 г. гледам по съвсем друг начин на концерти по 2 часа... ;) Особено пък на АЦ/ДиСко... :drinks: Знам го дедо Ангъс и без да го гледам - пак е маал като полуидиот по сцената и си е свалил гащите - гениално просто! То като не можеш да свириш - гащи сваляш от зор! :haha:
Ей виж едни други братя как свирят: http://www.youtube.com/watch?v=xCtGKqRaYw8 .. Как ще звучи АЦ/ДиСко след 2000-2500 години... :dance1: :dance1: :dance1:
mill:
--- Цитат на: Best Ripper link=topic=2445.msg41300#msg41300 date=1274030088 ---да ти е ясна свирнята на АЦ/ДиСко - с два такта и три-четири тона музика не се прави!
--- Край на цитат ---
Ксанакс -колкото по скоро,толкова по-добре! Вервай ми Best Riper :lol: :lol:
KRAKOMOBILA:
Best Ripper - всеки си има мнение, но звучиш смешно... AC/DC са велики - и каквото и да правят ще си останат велики. Имат уникални песни и можем само да им свалим шапка, че на тези години правят такива страхотни шоута (жалко, че го пропуснах). Зарадвали са хиляди хора с този концерт - пък каквото и да са правили на него, важното е, че хората са доволни и казват, че си заслужава парите! Тъй, че - каквото и да кажеш - нещата няма да се променят.
XRISTO:
--- Цитат на: muncho link=topic=2445.msg41312#msg41312 date=1274038663 ---Ксанакс -колкото по скоро,толкова по-добре! Вервай ми Best Riper :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
Е-е-е, Мите, кефиш! :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия