Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
За феновете на AC светкавичка DC
Adrian:
Приятели , мразя да споря за музика, групи и музиканти - ние сме различен тип хора=разл.тип слушатели .
Моято любима 'хобистка' поговорка е "За всеки влак си има пътници".
Да , Венци - ДС не са известни като виртуозни музиканти , нито пък -Флойд да речем , Стоунс;... обаче стадионите им са на full, билетите им са sold out по default , което откъм популярност и бизнес говори много.
Затова и са динозаври . Много по добри музиканти от тях едвам пълнят...клубове докъм 1000 човека.
Аз не съм отишъл на този концерт като музикант или критик. Отидох да си отпусна душата , да пийна бира с фенове , да си попея , та дори и от сантимент ...с тази банда съм отраснал , тя ми е набор хахх .
2000-ната ги гледах в Хамбург - там отчетоха 120 000 продадени билета - концертът беше в покрайнините на града , аз сигурно бях на половин км от сцената (!) по - напред не можах да мина (!) - имаше палатков лагер и мото-събор , уникален празник...Рокът е голяма сила , пичове , чистият рок имам предвид - защото новите банди доста го изкилиферчиха...DC & Stones са последните действащи рокнрол банди на земята - само този факт е достатъчен за посещение на техен концерт.
XRISTO:
Аз също не съм голям фен на ДиСи, но не мога да не изкажа уважението си и да не се преклоня пред група, успяла толкова дълги години да е на върха.Ако можех, даже щях да отида, за да видя шоу, което едва ли някога ще може да се види отново, но имаше твърде много спънки. :hi:
pach:
На някой им е в кръвта да се заяждат, за да ни убедят, че са по-различни...
Обаче всъщност се получава нещо като поговорката -"Присмял се Хърбел, на Щърбел, че са му криви зъбите!!!". :haha: :haha: :haha:
Перфектна организация, много по-готин концерт от трите - Атина, Виена и Сърбия взети заедно. Цените около стадиона (дори на баничките) скачаха с всяка следваща продажба, но бирата все пак свърши (на Орлов мост) едва към 3 и 30 сутринта!!! ;)
И както казва Филип, този път на сутринта (поне каквото се видя от градския транспорт - наистина беше перфектно изчистено!
Vlado:
Още ридя, че заради колебливост и зле разбрана икономия не отидох... :cray:
Adrian:
--- Цитат на: Vlado link=topic=2445.msg41336#msg41336 date=1274077282 ---Още ридя, че заради колебливост и зле разбрана икономия не отидох... :cray:
--- Край на цитат ---
споко , скоро Металица нежно ще те утешат, а Рамщайн ще те целунат с огнена целувка ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия