Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Скромно макетче в ТТ
pach:
Значи още чакаме ...
--- Цитат ---Тоя път Владо не е виновен, защото Jopeto не праща снимки... ;-)
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D
jopeto:
Пратил съм снимки, макар и гадни, забавих се защото ми обраха къщата :'( и новия фотоапарат замина саедно с хубавите снимки. За това се наложи да снимам с телефон, за което се извинявам.
Maktub:
Какво има да се извинваш, заради идиотите! Напротив, евала, че въпреки това си направил снимки каквито е било възможно. Тъпа работа!...
Vlado:
Jope, вече има галерия на макета ти в "Проекти". :)
pach:
Xax,ти си бил сладур :-* "скромно макетче" - по скоро моделиста е скромен!!!
Макетчето си e много прилично , с добре развита схема (уф чак се замислих за моя - дали пък не е с много тунели...) , с много приятно разпределение на вътрешните пространства! До сега са малко макетите с мост над гара които да ми се харесат , но ти си уцелил десятката , с моста на края и над гарата и промишлената зона зад него.
От другата страна на гарата пък пространството в завоя е "усвоено" плътно , но има някаква лекота , не изглежда претрупано.
Само махни тая отровно зелена къща ,че разваля пейзажа с тоя цвят , така или иначе имаш още работа по -него (тя всъщност никога не е достатъчна) или най-малкото и прати друга бригада бояджий!!! ;D ;D ;D
Поздравления !!! Много ми харесва , пък нека някой каже ,че съм предубеден тъй като е в ТТ!!!
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия