Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Скромно макетче в ТТ
br185:
Нямам какво да добавя към казаното от pach. Само ще кажа, че макетът ти е един от най-добре подредените които съм виждал. Пък зелената къща нека си стои. Ако можеш даже я поразкраси с жълто и розово. Сега е модерно новите згради (особено жилищните) да се боядисват в крещящи често несъответстващи си цветове.
П.П. Мръсниците дето са влезли у вас дано ги згази влака някой ден!
jopeto:
Спокойствие и само спокойствие! Макета съм го развил според мястото и броя стрелки които имам. Оказа се, че имам в повече къщи. Селската част тепърва почвам да я правя. Просто съм нахвърлял къщите за да видя какво ще е излъчването. Градската част ще има малко площадче, което още не съм почнал, защото се мъча още с тротуарите (како и да се пише тази дума).Приготвил съм светещи лампи за улиците и сега мисля за електрификацията на къщичките(Това си е достойно за цяла тема. Направил съм и малък сервиз за автомобили, но още нямам покриви за да го довърша. Иначе макета е електрефициран целия. Всяка една стрелка е електромагнитна. Бариерите са автоматични, закупих им на скоро сигнализация, но за мое съжаление не знам как да я направя да мига. Диодие и светят непрекъснато като е паднала бариерата. Остава да се сложат още два семафора. Създал съм илюзията за разминаването на два влака. Гарата е разделена на две. Влакът обръща в тунела и навлиза във втората и част по този начин съм и придал и обем. За това малко пространство успях да включа доста елементи. Сега изглежда празен, но след слагането на дървета и още детайли ще стане много раздвижен.
XRISTO:
Бива си го макетчето!От мене една препоръка-сложи нещо като имитация на зидария в тунела,поне в началото,за да е по-реалистично.Иначе е супер! :)
jopeto:
Има приговени бленди !!!!!
Помислено е всичко !!!! ;)
Илюзията ще е пълна !
gts.best:
Браво, продължавай със същия ентусиазъм и желание.
Става много добре.
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия