Ex, еиииййй!!! Специалисти , подривчици - сапьори и диверсанти , така ме размяхте , че се наложи да излезна от служебната стая бре зевзеци!

Ама верно специалисти , разкрихте ме от раз - мост , шосе , водопад и река ще има със сигурност .За реката и водопада може да им викаме пресъхналите ("сухото дере") щото една нова неизпробвана от мен технология за водата ще се прилага , пък да видим.
Обаче , евала само от кофража как ги различихте!
Пък някой ден може и нов модул да докара двойната линия да мине на мястото на шосето , кой знае (?) в тия бурни строителни времена...

За сложен и красив модул , ами що е време за напред и за още по-хубави , ама аз съм в ТТ , така че колегите да му мислят .Идеята за тоя модул ,бе такава - ония тримцата , първите де , направиха лесните , ами аз сега кво

, завой (много място иска , пък аз и затова смених мащаба) , гара (тя пък не става само на един модул ) ... и от един полски колега взех идеята ... промених я за наште условия и ... абе дано стане... :o
Но съм спокоен , за другите екстри на тоз модул , още не бихте могли да разберете , щото са в мойта глава само :P