Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Изработване на Фремо модули

<< < (8/9) > >>

Жоро:
Паце, споко! :-* Не всеки е нахъсан толкова като теб.
1. Насила хубост не става!
2. Все пак това е хоби и го правим за удоволвствие.
3. И Рим не е построен за три дни, а ние за по-малко от година имаме четири модула на крака. Да погледнем на нещата и от хубавата им страна.

EMPEROR:
Аз лично страдам от липса на страници по шаблон, които са ми обещани, готови вече и така и не стигат до мен... Спас и него го е хванал същият проблем, по простата причина, че страниците ги чакаме от едно място... А идеята на цялото начинание е че са изрязани на едно място повечко бройки, та да са еднакви... наистина е най-добре някъде да се направят едни примерно 50 броя и който реши взема и прави. Аз съм навит дори да си платя, стига всичко да е по точен шаблон...

pach:
Ами за това точно иде реч де...
Който иска поне един комплект (2 бр.) стандартни лица за модули на приемливи цени (предполагавм не повече от 20-тина лв./компл.) да го заяви тук до понеделник , и ако се съберем , ще се организираме , че колегата сега може да ги изработи...
Иначе аз съм спокоен и знам ,че хубавите работи бавно стават , ама...какво правим.
(всъщност въпроса е да не изпуснем златната възможност да си извъртим еднакви чела за модули , а не да направим веднага още сто модула / месец...)

EMPEROR:
Реално страница надали ще излезне повече от 5 лева ама айде...
Аз съм ЗА с 2 комплекта (2х 2 страници).
Другите са наред...
Само искам да се уточни материала все пак...

pach:
Материала си е уточнен още в челните страници на този сайт
http://www.railwaypassion.com/?cid=150&NewsId=35
Цената ще бъде уточнена като го закупим  (може би от Бриколаж) за това тук съм я писал ей така , от въздуха...
Има предложение да се извъртят от водоустойчивият шперплат за кофражни платна , който е изключително прав , но не знам има ли с тази дебелина и дали не е твърде тежък???
Какво ще кажете???

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия