Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
N-army-bg
eurostar:
Да, имам точно 4 товарни композиции.
Купих ги тези "златни" лантерни. А пък автовоза ще го мислиме...
gregary:
--- Цитат на: eurostar link=topic=249.msg98456#msg98456 date=1422934530 ---А също имам два локомотива, които ще бутат (SBB460 и OBB1116) и за тях също не знам какво да правя.
--- Край на цитат ---
Жоржи, на тия два локомотива няма какво да им правиш - те си светят с техните светлини. На Re 460 SBB би трябвало да свети само задна дясна светлина, като бута. На OBB1116 светят и двете.
eurostar:
Грег, цифровите може и така да си светят фабрично, но моите трябва да ги направя да светят така. В момента имам само три светлини в посоката на движение и нищо отзад. Та за това питах как точно да ги модифицирам. Сега ми е ясно.
Благодаря много.
:ok: :good: :hi:
bazitov:
Търся, търся и ненамирам интересни маневрени локомотиви в N за SBB.
В eBay се намират Ее 3/3, но става ясно от този прекрасен сайт, че имат проблеми със зъбните колела. Като добавим и че трудно им се слага декодер съвсем се замслям, дали ще са достатъчно надежни за маневра. Не ми се побутва на всяка втора стрелка :nono:
Проблем втори е, че трябва да е със звук, тръгване, спиране, скръцане, закачане на вагони - все неща, които в момента правя с
re420 и се получава страхотна заигравка, но ми се струва нелогично да имам re420 само за маневра - представям си го да обикаля наоколо.
Друг вариант, който доста съвпада Gravita 10 BB, но пък ми е извън духа на SBB, избива ми на спортна кола.
Ще ми е интересно вашето мнение.
eurostar:
Този на Мinitrix не го ли харесваш? Мисля, че е най-доброто на пазара.
http://spurn.ch/images/Loks/Minitrix-12183_Am_842_SBB-Cargo_1842101-8.jpg
Не съм сигурен, но ми се струва, че съм го виждал в още едно изпълнение: Hobbytrain или Piko.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия