Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Баласт и баластриране

<< < (3/60) > >>

pach:

--- Цитат на: muncho link=topic=25.msg2045#msg2045 date=1203345681 ---А кво ще кажете за баластрата дето я продават ,готовата ,в буркани  ???

--- Край на цитат ---
Ами едно време си беше именно такъв пресят корк , но на луди цени - за сегашната не знам ;)

NoHaB:

--- Цитат на: gervasii link=topic=25.msg2048#msg2048 date=1203348656 ---аз съм се возил на почти всички скоростни влакове TGV, X2000, ICE и Pendolino.
возил съм се в кабината на TGV кефа е голям особено километража който варира от 298 до 315 км/час. мойто мнение че конфорта на Х2000 (там съм се возил биснес класа-нещо като в самолет със храна и напитки Малмьо-Стокхолм) и високата скорост на TGV би била най-добрата комбинация

--- Край на цитат ---

Ако щете ми вярвайте ама ти завиждам супер много...
Адски много обичам да се возя на влакове ама никога не съм имал във ТЖВ или нещо подобно....

Vlado:
Аз първоначално сложих една смес дадена ми като готова, която в последствие се оказа японска мазилка. Много добре стана, но отделните камъчета баласт са с една идея по-големи от необходимото. После взех насипен баласт от "Конрад" точно по размер. С него, размесен с Ц200 1:1 и понастоящем полагам баласта по релсовия път. Предимствата и на двата метода са, че става много реалистично. Недостатъкът - полага се на ръка и е много, ама много бавно. Иначе препоръчвам на всеки да слага баласта така. Мисля, че става перфектно.

br185:
  Вижте този адрес.
http://www.youtube.com/watch?v=919ly6PTQlo
На немски е и аз лично от прикаските нищо не разбрах, но мисля че показаното говори само за себе си.
Междо другото този човечец от клипа има страшен макет. Направо е супер.

eurostar:
Е това е точно техниката, за която Влади и Toniemi говореха и която аз също ползвам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия