Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Баласт и баластриране

<< < (43/60) > >>

bdz43r:
А ти виждаш ли на снимката депа, работилници и места, където капе масло и се разсипват въглища?

KRAKOMOBILA:
пламенчо, пламенчо... ограничен си доста приятелю. Ясно си личи, че не си влизал в депо. На снимката баласта е кафяв заради калодковия прах... а аз кафяво масло не съм виждал.

pach:
Aдминистацията на Railwaypassion моли най-любезно pach и  KRAKOMOBILA да изгладят различията си извън форума.

Малкия въобще не си в час - не става въпрос за депа и т.н. а дали има ръждивокафяв цвят баластра!

--- Цитат на: tritehiksa83 link=topic=25.msg58919#msg58919 date=1304408799 ---...(Image removed from quote.)
Изглежда ръждива на цвят.

--- Край на цитат ---

Но то така, от търчане след мен по темите и писане в стил "От мен по знаещ няма!"
не ти остава време нито да прочетеш нито да вникнеш в писаното.
Само се заяждаш и превръщаш този форум в чат стая за пубертети...
та чак се чудя защо още модераторите те траят.
От локфорума също нещо не става  :scratch_ones_head: ...не пишеш ли вече там?
Значи освен, че не си моделист, не си и спотър !!!
То какво ти остана?
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

ПП.А това, че постоянно си позволяваш да правиш нападки,
 под формата на лични оценки за мен и някой други хора тук,
 говори само едно - кой всъщност е ограничения ...при това умствено!

ПП2.
В депо съм влизал още преди ти да се родиш!
При това още на парна тяга като основна в БДЖ.
Дали не съм виждал как изглеждат коловозите там??!! :scratch_ones_head: :sarcastic:

bdz43r:

--- Цитат на: pach link=topic=25.msg58949#msg58949 date=1304424617 ---не става въпрос за депа и т.н. а дали има ръждивокафяв цвят баластра!
--- Край на цитат ---
Никой не е отричал, че има.

KRAKOMOBILA:
Aдминистацията на Railwaypassion моли най-любезно pach и  KRAKOMOBILA да изгладят различията си извън форума.

Никой не е отричал - просто пламенчо не вижда по-далеч от носа си и не чете какво пишат хората.  
 А се заяждам само с теб - и то защото ти започна да се правиш на много тарикат.
 За локфорума не ми говори - защото едно време аз и Евстатиев го създадохме - още когато го нямаше дори този форум, дори и теб те нямаше в интернет пространството.... След това поради различни причини - понятни за много хора спрях да посещавам форума - вече от доста време. И друго - локфорума е далеч от спотърски форум - но това е друга тема.
 А модераторите ме търпят.. защо да не ме търпят да не си хванал бога за шлифера, че да търпят само тебе и да те връщат от банановата република без причина.
 В депо си влизал... ама явно насън щом си намерил кафяви коловози от въглища или масло.

Общо взето зададох прост въпрос на Жоро, а ти пак осра хубавата тема с малоумните ти постове.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия