Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Баласт и баластриране

<< < (58/60) > >>

pach:
Не разбрах с чий цени да сравнявам...може би с тези от "комшуто" от Турция!?

Както и да са...

баласт четка

Интелигентните баластни помощни средства на цифровия център осигуряват равномерно разпределение на точното количество баласт в трасето. Така че чакълът е детска игра и се извършва в най-кратки срокове. Перфектното баластно легло ...
от 9,00 € *

Поддръжка на чакъл Стандартен плосък профил

Интелигентните баластни помощни средства на цифровия център осигуряват равномерно разпределение на точното количество баласт в трасето. Така че чакълът е детска игра и се извършва в най-кратки срокове. Перфектното баластно легло ...
от 18,00 € *

Помощна помощ за чакъл с 2 плоскости и профил на канавка.

от 29,00 € *

от https://www.fedes.at

liro4605:
       Професоре,имах предвид съвсем друго нещо.Лесно е да се заровиш в нета,да се вглъбиш в него и даже да забравиш за реалният свят,но аз исках да споделиш(дали ти дали друг),ти купи ли си я,пробва ли я,лесно ли се работи наистина с нея,заслужава ли си,как най-лесно, бързо и евтино да си я вземем и от къде?Такива едни реални неща в които „копи пейст“ не върши работа.
       Не ме разбирай погрешно,но едно такова,ако си заслужава ми е нужно ,а предният ти пост с нищо не ми помага,а за тази „чудесия“ знам от много време.

Поправка(редакция)
    За професоре извинявай,не знам защо го написах така.Всъщност ти използваш тази дума за един човек дето няколко пъти ти казва ,че не обича да го наричат така.

mitko0888:
Ето един реален пример колко лесно баластират хората с такива джаджи: цък.

svetljjjo:
Като гледам тея клипчета с тея анджакламички  за баласт се сещам за един търговец в средата на 90-те продаваше на битака едно подобно на джобно ножче някакво китайско реже бръсне точи стъкло реже и той демонстрираше като го гледаш ще кажеш че от лабораторийте на НАСА е излязло и като си го купих нито реже нито бръсне абе нищо пълен боклук . Та ми се струва че нещата не опират толкова до приспособления колкото до човека  . На тея дето го демонстрират че е толкова лесно сигурно и права лопата да им дадеш пак ще си нанесат баласта както трябва  ;D

pach:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=25.msg109038#msg109038 date=1506896229 ---...
Та ми се струва че нещата не опират толкова до приспособления колкото до човека  . На тея дето го демонстрират че е толкова лесно сигурно и права лопата да им дадеш пак ще си нанесат баласта както трябва  ;D

--- Край на цитат ---

Абсолютно точно казано.
Аз лично баластирам на ръка, без никакви приспособления
 1 м за около 10-15 Мин. Впрочем въпросните приспособления
са много ефективни на прави участъци. В крива не всички
могат да работят. За това някои са качени на талиги.

Принципно разпределянето на баластрата
на ръка (с мека четка) е най-добре....а голямото забавяне идва
от финалното "разливане" на лепилната смес. Ако за това се
измисли "машинка", то тя наистина би ускорила процеса.

Клипа който показва liro, съм го показвал поне преди месец,
или повече тук във форума. Но той е за градинските мащаби.
Там е съвсем "друга бира", включително тежестта на баластрата,
машинките за разпределянето и както и твърдостта на четките.

Миро, не разбрах теб какво те бърка как се обръщам към професора?!? Да не би да си бил с нас, когато си говорим или правим нещо? Мисля, че това как се обръщам тук или когато се
 виждаме  с него си е наша работа !!!
Или може би съм подразнил в оказиона един
 "пич" с оценка "ка" по стечение на обстоятелствата
и твой градски?

Ако искаше да споделят с теб опит и да научите нещо
по въпроса за баластирането, имахте идеалната
 възможност  - можеше да се включите с помощ,
доколкото знам е поискана и отказана ( начина е замесил
и нас - "софийските приятели" :blink:), в изграждането за града ви на оня макет!!!
Дето трябва да е готов когато ще сте културната столица на
Европа! При максимални размери около 7х4 м. има работа за всеки.

:hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия