Аз най-харесвам Artitec. Но освен картинки в различни сайтове, на които всички модели изглеждат адски добре, друго (на живо) не съм виждал. Доколкото знам обаче eurostar има на макета си такива сгради и може да каже някоя дума за тях.
Виждам че темата е стара, но вече имам преки впечатления от тази фирма. На снимка изглежда добре, но снимките им са силно идеализирани.
Взех си това:

с идеята да му позагладя тухлите и да го пребоядисам. Когато отворих кутията видях, че фактически без боядисване е невъзможно. Всичко приличаше на домашно приготвени отливки, между другото с доста добра детайлност, обаче примерно прозорците не са отделно от стените, освен това всички части са фабрично залепени/отляти на листове пластмаса и си трябва яко пилене и рязане с макетен нож или скалпел. Пластмасата е някаква дяволска, която НЕ МОЖЕ да се лепи с познатите ни лепила за моделиране, а само с моментно лепило. При частите няма съвпадък - нещо като старовремско Kibri са, та даже и по-зле и се налага здраво пилене и после китосване. Като цяло - стават, но е повече нерви и играчка, отколкото удоволствието когато сглобяваш Auhagen или Vollmer.