Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Създаването на един макет

(1/7) > >>

liro4605:
Подариха ми дузина дискове на тема макетиране и макети.Един от тях качих тук.http://nanoset.net/details/23/7/179258 Надявам се да ви е интересен .

eurostar:
Лиро, това е малко като да имаш ресторант, в който пускаш само миризма на храна, но не сервираш храна. Имам предвид, че този странен екстншън Тоrrent не е много популярен за хората. Единият вариант е да обясниш коя програма го отваря и как. Повечето хора обаче не са много навити да инсталират всеки ден по нещо, което ще им трябва вероятно еднократно. Вторият вариант е да сложиш DVD файловете (ifo, vob) в ZIP. А идеалният вариант е да ги дадеш с екстеншън AVI, WMV или MPG.

pavel75:

--- Цитат на: eurostar link=topic=2522.msg42913#msg42913 date=1277020592 ---..... Имам предвид, че този странен екстншън Тоrrent не е много популярен за хората. Единият вариант е да обясниш коя програма го отваря и как. Повечето хора обаче не са много навити да инсталират всеки ден по нещо, което ще им трябва вероятно еднократно. Вторият вариант е да сложиш DVD файловете (ifo, vob) в ZIP. А идеалният вариант е да ги дадеш с екстеншън AVI, WMV или MPG.

--- Край на цитат ---

Торента е система за размяна на информация, най-общо казано. След като се свали си е чисто ДВД и не трябва специална програма да се гледа. Аз го пуснах да се сваля, но до сега се е свалило само 58%.

XRISTO:
Да бе, аз от снощи съм го заопъвал, ама нямаше сийд.Сега, гледам, поусилило се е и може следобед да го видя.  ::)

eurostar:
При мен се сваля само един файл Фалер макетиране.torrent (16 КВ) и това е. Нищо друго не произлиза от това.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия