Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Създаването на един макет
TheJackal:
Новите браузери - последните версии, не им трябват торент клиенти, сами свалят, имат си вградени. Иначе файловете са VOB, като филм е. Само да имаше и сийд! :)
liro4605:
Честно казано малко съм на вие с компютрите.Ако някой го свали може да пусне малко сийд да го свалят по лесно и другите.Иначе файла е такъв че може да се гледа и на домашно двд.Очаквам да споделите впечатления за да знам дали да се мъча да кача и другите ,защото за мен си е жива мъка.Иначе с тази програма U torent го качих. ;D Ще видите и едно момиче моделистка. :) .Имам около 30 диска .Приятеля който ми ги подари доста си е поиграл но този е най интересния.Ще се радвам да се хареса.
TheJackal:
liro4605, ако ти не си си пуснал програмата, торент клиентта да сийдва, ние няма как да го свалим. Така че, ти си на ход! ;D
Best Ripper:
Пичове, като ще правите файлообмен, моля ви научете как се прави. Какви системи има, как се сийдва, как се лийчва, как се качва, как се точи и т.н. Системите не са от вчера, всеки нормален интернет потребител трябва да ги е научил поне от кумова срама... Иначе се получава настоящия бъркоч и пълен цирк... :hi: И то от нещо съвсем елементарно... :drinks:
XRISTO:
Де факто всеки от нас сиийдва, па макар и да е лийчър.Просто докато теглиш това, което имаш до момента друг го всмуква от теб и така се вдига и скоростта.Аз специално съм го дръпнал на 99.3 процента и ще ви го оставя няколко дена докато всички мераклии се сдобият с филма. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия