Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
От 27 до 30 октомври 2011 г. в палата 7 на Панаирното градче в Пловдив ще се проведе за втора поредна година Международен панаир на колекционерите БУЛКОЛЕКТО 2011 г.
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
07 Февруари 2012, 01:52:28 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на MetroiD  (Прочетена 842 пъти)
Adrian
КЖМ - България
Сделки: (132)
Hero Member
Публикации: 4306

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #15 -: 30 Юни 2010, 09:01:49 »

Да им пишем на Лего да пуснат 46 - та! усмивка  - добре дошъл !
« Последна редакция: 03 Юли 2010, 15:42:32 от Adrian » Активен
MetroiD
Сделки: (0)
Jr. Member
**
Публикации: 69

Got bricks?

Профил WWW
« Отговор #16 -: 30 Юни 2010, 09:58:44 »

Благодаря, момчета! Пуснах тема за ЛЕГО моделизма, която с течение на времето ще допълвам с информация и материали, както и с личните ми проекти.

Тъй като и аз като повечето от вас имам проблем с мястото за макет, в момента 95% от частите ми са сортирани за строене (което впрочем в света на ЛЕГО феновете си е сериозна част от хобито и е свързано с доста оглеждане за "правилните" кутии за сортиране). Затова най-често след като построя нещо, го разглобявам, за да започна нов и по-сериозен проект и не мога да се похваля към момента с цял макет - но пък на първото ни клубно изложение бяхме направили един що-годе сносен layout. Надявам се през есента, когато сме запланували второто сериозно изложение, нещата да изглеждат много по-добре.

А информация за клуба ще пусна по-нататък в отделна тема, щом ви е интересно усмивка
Активен
Mixy
Сделки: (3)
Hero Member
Публикации: 520

TT, DR & DB, IV+, София

Профил WWW
« Отговор #17 -: 30 Юни 2010, 12:09:10 »

Добре дошъл усмивка
Активен
Nikibmw
Сделки: (20)
Full Member
Публикации: 214

H0

Профил WWW
« Отговор #18 -: 03 Юли 2010, 09:44:37 »

Добре дошъл и от мен! Наздраве! Наздраве! Наздраве!  най  вероятно като погледаш  малко макетите на колегите и другите неща  ще  смениш  легото с  някой мащаб ,   предположение само  ,  успех   Моите уважения!
Активен

[
MetroiD
Сделки: (0)
Jr. Member
**
Публикации: 69

Got bricks?

Профил WWW
« Отговор #19 -: 03 Юли 2010, 18:58:09 »

Мерси, Nikibmw усмивка За смяна обаче не може да става и дума - не съм просто наизвадил LEGO-тата от кашоните, за мен то е напълно сериозно хоби, в което съм вложил немалко време и ресурси - а и продължавам да го правя постоянно. Но нищо не пречи успоредно с това да се оглеждам на първо време за още хубости в On30 мащаб, както и правя - пък след време може и за coffee-table макет в N или Z мащаб да се замисля. хитрец
Активен
n_sirakov
Сделки: (11)
Sr. Member
Публикации: 423

H0;IV, V; DB,DB-AG; Варна

Профил
« Отговор #20 -: 04 Юли 2010, 08:01:47 »

Здравей и от мен усмивка
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай