Автор Тема: Представяне на MetroiD  (Прочетена 6960 пъти)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re:Представяне на MetroiD
« Отговор #15 -: 30 Юни 2010, 10:01:49 »

Да им пишем на Лего да пуснат 46 - та! :)  - добре дошъл !
« Последна редакция: 03 Юли 2010, 16:42:32 от Adrian »

MetroiD

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #16 -: 30 Юни 2010, 10:58:44 »
Благодаря, момчета! Пуснах тема за ЛЕГО моделизма, която с течение на времето ще допълвам с информация и материали, както и с личните ми проекти.

Тъй като и аз като повечето от вас имам проблем с мястото за макет, в момента 95% от частите ми са сортирани за строене (което впрочем в света на ЛЕГО феновете си е сериозна част от хобито и е свързано с доста оглеждане за "правилните" кутии за сортиране). Затова най-често след като построя нещо, го разглобявам, за да започна нов и по-сериозен проект и не мога да се похваля към момента с цял макет - но пък на първото ни клубно изложение бяхме направили един що-годе сносен layout. Надявам се през есента, когато сме запланували второто сериозно изложение, нещата да изглеждат много по-добре.

А информация за клуба ще пусна по-нататък в отделна тема, щом ви е интересно :)

Mixy

• КЖМ - България
  • Trade Count: (3)
  • Hero Member
  • Публикации: 1539
  • Рейтинг: 385
    • SCARM - българският софтуер за дизайн на релсови планове и жп макети
« Отговор #17 -: 30 Юни 2010, 13:09:10 »
Добре дошъл :)

Nikibmw

• Гост
« Отговор #18 -: 03 Юли 2010, 10:44:37 »
Добре дошъл и от мен! :drinks: :drinks: :drinks:  най  вероятно като погледаш  малко макетите на колегите и другите неща  ще  смениш  легото с  някой мащаб ,   предположение само  ,  успех   :hi:

MetroiD

• Гост
« Отговор #19 -: 03 Юли 2010, 19:58:09 »
Мерси, Nikibmw :) За смяна обаче не може да става и дума - не съм просто наизвадил LEGO-тата от кашоните, за мен то е напълно сериозно хоби, в което съм вложил немалко време и ресурси - а и продължавам да го правя постоянно. Но нищо не пречи успоредно с това да се оглеждам на първо време за още хубости в On30 мащаб, както и правя - пък след време може и за coffee-table макет в N или Z мащаб да се замисля. :spiteful:

n_sirakov

• Гост
« Отговор #20 -: 04 Юли 2010, 09:01:47 »
Здравей и от мен :)