Ако сте се укротили, да вметна...
Водна шкурка за моделите - само където си лепил, китвал или е грапаво, а ти трябва гладко.

На другите места и излишна загуба на време и средства.

Преди боя почти на 95 % е задължително поне една ръка да го пръснеш с кит по две причини:
1. Именно подготвяш (грундираш) гладката повърхност , за да "хване" по-добре боята.
2. Кита перфектно показва къде не си видял драскотина или друг недостатък който после ти прецаква визията при боята.
(тук евентуално вече играе и водната шкурка, пак кит и т.н. няколко пъти докато наистина стане много добре)
Това обаче е излишно ако (и преди кита се прави) не си го "умил" със спирт за обезмасляване.
Ако не си го обезмаслил, независимо какъв е материала, боята ще винаги ще пада. Ако не го прави при самото
боядисване, то става при пипане и боравене с детайла или цялата кострукция - люпи се и разваля направеното.
Струва ми се, че точно с този проблем се е сблъскал и gzo.
Това всичкото горе се отнася наистина за сравнително дребни детайли (от вагон, локомотив до сгради)
при моделирането и макетостроенето. При огромните предмети, които са ползват в рекламната индустрия
може и да ловят лепила , бои и т.н но там се търсят коренно различни резултати от нашите.
И нещо по темата и извън нея....

Момчета, не е нужно да се нахвърляте един на друг и да доказвате кой, как греши!
Още повече, че това дразни хора от типа на Венци и става съвсем разводняване на темата.
И двамата сте направили най-важното - споделяте своя опит.
Ама нека да е по структурирано (именно тук спора и "доказването" развалят всичко),
та като се четат постовете ви да се "набива" на очи полезната информация (а не спора).
Че то сега четох, четох...че потретих за да отсея зърното от плявата и пак не съм сигурен
дали схванах кой какъв опит и съвет "ми дава", за работа с различните материали.
Много писани-малко инфо и то трябва "да си го търся".
Поздрави!

Ако искате съберете важното от постовете си в един , а модераторите да затрият излишните!!!

Май по-добре ще си е темата тогава...