Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Макети на сгради от СИМОНА
niki:
))))))))))))))))))))))) ясно. Спирам, няма смисъл. ТИ не четеш, аз няма за какво да се ,,напъвам,,. По- горе, ти писах, че става така и така с това и това лепипло, че от 30 години работя в областта, пуснах снимки, на неща направени от пвц, стояли на вятър, сняг, слънце, дъжд и тн. Повтарям за всеки случай, отговорите на последния пост/твоя/ - ги има по нагоре в мойте постове и снимки. :drinks: :drinks:Да допълня, на няколко от снимките има една къща, тя е горе долу, 1, 50, 1, 40, 1, 60метра, целта беше за панаира да се направи в умален вид, нанасянето като последователност на система за изолазиция-да се вижда по малко от всеки слой. Та на това пвц си хвана лепилото от раз, без проблеми, силикона също, а както се вижда е качена на 7 метра. От София до Пловдив пътува хваната с каиши вурху конструкцията за изложбата- това са големи натоварвания. Снимките са от Пловдив, КАКТО добре се вижда, няма нищо разлепено или счупено, 3 години се ползва и изглежда по същия начин. :drinks:
widowmaker:
--- Цитат на: niki link=topic=2551.msg63216#msg63216 date=1310394723 ---))))))))))))))))))))))) ясно. Спирам, няма смисъл. ТИ не четеш, аз няма за какво да се ,,напъвам,,. По- горе, ти писах, че става така и така с това и това лепипло, че от 30 години работя в областта, пуснах снимки, на неща направени от пвц, стояли на вятър, сняг, слънце, дъжд и тн. Повтарям за всеки случай, отговорите на последния пост/твоя/ - ги има по нагоре в мойте постове и снимки. :drinks: :drinks:Да допълня, на няколко от снимките има една къща, тя е горе долу, 1, 50, 1, 40, 1, 60метра, целта беше за панаира да се направи в умален вид, нанасянето като последователност на система за изолазиция-да се вижда по малко от всеки слой. Та на това пвц си хвана лепилото от раз, без проблеми, силикона също, а както се вижда е качена на 7 метра. От София до Пловдив пътува хваната с каиши вурху конструкцията за изложбата- това са големи натоварвания. Снимките са от Пловдив, КАКТО добре се вижда, няма нищо разлепено или счупено, 3 години се ползва и изглежда по същия начин. :drinks:
--- Край на цитат ---
Ники, чета аз и то доста внимателно. Едно е рекламно табло 2 на 4 метра, съвсем друго е къщичка 8 на 10 см.
Това имах предвид, дай да видим къщичка залепена, а не букви, големи по половин метър.
Тях можеш да ги залепиш (грубо) с каквото си искаш, сигурно ще държат и с дърводелски туткал.
niki:
Дани, виж ми моста, 1, 60 е дълъг, елементите са 2мм на 1,5 мм, /това е площа на която ги лепя/ също така и пейките, има ги снимани и качени, сега ще намеря снимките на макети , които съм правил за строителни фирми./мащаба е 1;100/ :drinks:
niki:
Снимах ти клип, на който се вижда как взимам /направих си от пвц, приспособление за баластриране/ не съм си мислел, че ще го тествам/по този начин/, нооооо стъпих на него, а аз съм 87 килограма- не предизвиках никакви аномалии))) върху цялостта му.
widowmaker:
Много добре щом си тествал, дерзай!
Аз ще карам по стария изпитан начин:
за сгради - китове или пък релефни плоскости (покриви, тухли, павета, камъни и т.н.) за самостоятелна постройка.
за мостове - профилен месинг (L,T,I профили) и поялник :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия