Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Макети на сгради от СИМОНА
TANO:
Модела си е техен. Мое е само удоволствието да го сглобя. Всичко останало е на фирмата "Хейръчичкиейгидве" и е от симона. С изключение на покривите, които са от счупени парчета от всякакви къщички. Прозорците и вратите на спирката също са от N-ски остатъци от сгради. Олуците са за НО - в малкия мащаб идват малко големички, ма здраве да е. Водосточните тръби са от жичка, дограмата на постовете е от ивици от етикет-лепенка за тетрадки. Аретирите на покривите са от картон от кутия от паста за зъби. Под тях малко прозира но ме домързя да ги китосвам. Вече им подписах акт 16. Повече няма да ги доработвам. :drinks:
Ivo Nedkov:
Много добра изработка и представяне! Поздравления за майсторлъка и старанието!
atanas72:
bg&flag bg&flag
TANO:
Луд умора нема! Само се поти!
Сравнение с N
Пак е от симона. Покрива е от платка на Кибри. Остана ми малко парче, та си спретнах и едно кенефче с островърх покрив.
И аз не знам в кой от двата ще ми бъде по голям кеф да клекна. Може би в този с правия покрив. Ама островърхите май са по разпространени. Така, че със здраве ще си ги ползвам и двата ;D
:hi:
CaLLlo:
Много истински изглеждат ... и разбрах що - щото си подмазал капаците на покривите с вар. &bgflag
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия