Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Макети на сгради от СИМОНА

<< < (12/16) > >>

ivo:
Тано супер са :) в какъв мащаб са ...

TANO:
Още едни монументални сгради:

Обаче се сблъсках с проблем - никъде не можах да намеря снимки на кантони. Някой може ли да помогне с нещо - снимки, чертежи, размери? :scratch_ones_head:

pach:

--- Цитат на: TANO link=topic=2551.msg102073#msg102073 date=1448871553 ---....
 Обаче се сблъсках с проблем - никъде не можах да намеря снимки на кантони. Някой може ли да помогне с нещо - снимки, чертежи, размери? :scratch_ones_head:

--- Край на цитат ---

Кантон № 27 на прелеза на жп линията Мездра-Видин между Габровница и Долно Церовене,
където Йордан Цветанов е бил кантонер до пенсионирането си.

Разбит кантон между Дождевица и Церовица по все още
чакащата за довършване ЖПЛ София-Скопие.

Кантоните, като този в Байково са срутени или разграбени.

Това тук съм го качил преди 7 години:

Това пък от преди 4 години (може и за кантон да стане):

снимките са тук - http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3038.msg59532.html#msg59532

Както на прелез по отклонение от  асеновградското шосе в  близост Крумово:

...и въобще на целия прелез с кантона снимките са тук (от  IMGA0482.JPG   до IMGA0520.JPG)

liro4605:
Не,че е важно,но пък може би е интересно,че последната прелезопазачница е на индустриален клон.Нищо общо с БДЖ и НК ЖИ.Собственост е на КЦМ (комбинат за цветни метали) в прилежащият клон.

TANO:
Мда, последните снимки са на прелезопазачници и стрелочни постове. Но ДА - този кантон №27 върши работа. В мозъчната ми клетка се върти идея за нещо такова. Стига да има някой и друг размер, пък и още някоя снимчица от другата страна. Навремето имаше едно подобно кантонче между моста за летището и входните стрелки на г. Искър. То май отдавна е в небитието и ме е яд, че тогава не го наснимах. Харесваше ми като сграда и най вече с орнаментите на прозорците и вратата. Дано изникне още някоя снимка. :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия