Главен форум | Main forum > Моята колекция | My collection

Автомобилната колекция на TANO

<< < (2/10) > >>

IKAR:
Първата кола, на която си се возил ли казваш? Почвай да събираш мангизи за още един вариант:
http://www.sunstartoys.com/limited.htm - в мащаб 1:12. Вземай докато е време, понеже бройките са сравнително малко - по 600-700 и бързо свършват. Конкретно това, което ти трябва, 5071,5073,5075 струва към 150-160 евро. От личен опит казвам, че тази фирма, независимо, че е китайска, си заслужава. Знаете за двуетажния автобус, който съм описал в другия раздел. Без да има кой знае какви претенции, като и цените са що-годе прилични, този производител набутва в в джоба си всичките Брекини, Вайкинги, Миничемпс, Шукота и т.н. Въобще няма голямото "самочувствие" като при Мерклин например, която от Мерцедеса на ж.п. моделите лека-полека се превърна в техния Сговнич.

TANO:
Е поне на която помня, че съм се возил. Имаше един чичо Пешо - комшия на баба ми, който ни качваше на неговата за по едно кръгче в махалата. Ама беше толкова отдавна - спомените ми са доста размити. А пък тази в 1:12 - видях я, готина е, но все пак човек не може да има всичко. Ще се придържам към жп моделизма - нямам финансови сили за други отклонения.

gzo:
Гледайки всички тези лъскави автомобили се питам дали има някакъв способ за заличаване лъскавостта на пластмасата за да изглеждат напълно реални ? С какво ли би могло да се намажат за да се скрият бликовете тъй характерни за изделията от пластмаса ?

Daemon TT:
Мат лак предполагам че реши проблема ,на Revell или на някоя друга фирма за модели

gzo:

--- Цитат на: Daemon TT link=topic=587.msg43490#msg43490 date=1277981563 ---Мат лак предполагам че реши проблема ,на Revell или на някоя друга фирма за модели

--- Край на цитат ---

Предполагам е безцветен ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия