Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Гафове на производители
XRISTO:
Може и да предизвика полемика, но не се стърпях.Пък в крайна сметка подобни модели понякога са по-ценни от обикновените:
novobranec:
Що да предизвика полемика? Много си е готин вагона, точно заради грешката ;D
Майтапа настрана, като гледам писаното по темата и все си мисля едно нещо. Което снимката на въпросния вагон само потвърждава.
За съжаление напоследък все по често всички сме жертви на надписа "Made in China". Ха после яжте ориз!
Maktub:
Каква жертва! Вече като влизам в банята се оглеждам тоя надпис да не се е появил и на задника ми! :angry:
XRISTO:
--- Цитат на: Maktub link=topic=259.msg20674#msg20674 date=1236564933 ---Каква жертва! Вече като влизам в банята се оглеждам тоя надпис да не се е появил и на задника ми! :angry:
--- Край на цитат ---
Ако се притесняваш за този надпис: "Made in China", то само се погледни в огледалото и щом не са ти дръпнати очичките, можеш да се успокоиш. :spiteful: А колкото до този: "Exposives" , то се радвай на изядената буква, защото ако е на задника ти - ще трябва да си мушнеш главата във ваната, та поне да посмекчи малко пораженията, ха-ха! ;D
Maktub:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=259.msg20676#msg20676 date=1236572044 ---
--- Цитат на: Maktub link=topic=259.msg20674#msg20674 date=1236564933 ---Каква жертва! Вече като влизам в банята се оглеждам тоя надпис да не се е появил и на задника ми! :angry:
--- Край на цитат ---
Ако се притесняваш за този надпис: "Made in China", то само се погледни в огледалото и щом не са ти дръпнати очичките, можеш да се успокоиш. :spiteful: А колкото до този: "Exposives" , то се радвай на изядената буква, защото ако е на задника ти - ще трябва да си мушнеш главата във ваната, та поне да посмекчи малко пораженията, ха-ха! ;D
--- Край на цитат ---
Хех...Освен ако и ваната не е китайски бобклук :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия