Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на gzo в НО
niki:
--- Цитат на: gzo link=topic=2593.msg44511#msg44511 date=1279645290 ---Мдааа, ще я оставя май. Смятам да пробвам първо по метода с груб ландшафт от стиропор, а върху него накиснати с лепило/гипс/Н20 парцали или хартия.
Тревата е ясна !
Относно храстите имам една стара гъба за баня с абсолютно същия строеж като този на шоколадите LZ. Ще я накълцам на ситно и ще пробвам да имитирам конрадските храсти. :spiteful: Пък ако не стане, тогава ще му мисля.
Ето снимка на строежа на гъбата
(Image removed from quote.) :this:
--- Край на цитат ---
само да ти кажа за губата, има няколко вида, в магазините за рибки, слагат се във филтрите, като най едрата е доста рехава, много подходяща за жив плет, храсти и тн, ще кача снимки в моя албум да я видиш
Ivo Nedkov:
--- Цитат на: gzo link=topic=2593.msg57561#msg57561 date=1302786486 ---Специално за Pach и Владо качвам фотос на шосето от мушама.
--- Край на цитат ---
На мен ми харесва как се получава. Става доста добре.
Що се отнася до цветовата гама, това винаги може да се нагоди...
gzo:
--- Цитат на: Vlado link=topic=2593.msg57584#msg57584 date=1302790107 ---Към Панагюрище - стара настилка:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
А какво ще кажете сега ?....
niki:
--- Цитат на: niki link=topic=2593.msg57604#msg57604 date=1302844876 ---
--- Цитат на: gzo link=topic=2593.msg44511#msg44511 date=1279645290 ---Мдааа, ще я оставя май. Смятам да пробвам първо по метода с груб ландшафт от стиропор, а върху него накиснати с лепило/гипс/Н20 парцали или хартия.
Тревата е ясна !
Относно храстите имам една стара гъба за баня с абсолютно същия строеж като този на шоколадите LZ. Ще я накълцам на ситно и ще пробвам да имитирам конрадските храсти. :spiteful: Пък ако не стане, тогава ще му мисля.
Ето снимка на строежа на гъбата
(Image removed from quote.) :this:
--- Край на цитат ---
само да ти кажа за гъбата, има няколко вида, в магазините за рибки, слагат се във филтрите, като най едрата е доста рехава, много подходяща за жив плет, храсти и тн, ще кача снимки в моя албум да я видиш
--- Край на цитат ---
Мдааа, ще я оставя май. Смятам да пробвам първо по метода с груб ландшафт от стиропор, а върху него накиснати с лепило/гипс/Н20 парцали или хартия.
Тревата е ясна !
Относно храстите имам една стара гъба за баня с абсолютно същия строеж като този на шоколадите LZ. Ще я накълцам на ситно и ще пробвам да имитирам конрадските храсти. хитрец Пък ако не стане, тогава ще му мисля.
Ето снимка на строежа на гъбата , много е подобна,качих я в мойта галерия,http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.23033394
pach:
Всякакви такива материали (като гъбата) най-добре се "кълцат" в ...кафемелачката!!! :spiteful: (все пак са 30 000 оборота)
Собствения опит обаче ми показва две неща.
Трябва да се внимава с времетраенето (ако я "забравиш" - става на прах буквално) и доста се наелектрезират.
но като "преседи" спокойно си я съхранявам в стъклени буркане и ...готоФо. :spiteful:
В последствие се работи перфектно с готовия материал!
Опитай, но не си прави кафе в този момент ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия