ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Национална среща на железопътните моделисти 2010
eurostar:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=2596.msg47945#msg47945 date=1288367158 ---Следващия път в Несебър. Г-н. Председателя има думата! :)
--- Край на цитат ---
Днес пуснахме питане до хотел Аугуста в Хисар. Ще имаме оферта тези дни.
Иначе, Стефан, като изключим Варна и Бургас, на морето е скучно по това време на годината.
XRISTO:
--- Цитат на: eurostar link=topic=2596.msg47972#msg47972 date=1288412838 ---Днес пуснахме питане до хотел Аугуста в Хисар. Ще имаме оферта тези дни.
--- Край на цитат ---
Става и там, важното е да има срещи. :good:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=2596.msg47969#msg47969 date=1288390310 ---Явно само аз разбрах, че XRISTO беше там... ама то така е... на модератора нищо не му обягва от погледа :lol: :haha: :spiteful:
--- Край на цитат ---
Ами нали беше срещу мене на обед... :pleasantry:
А иначе за учудените дойдох в 9 и си тръгнах към 17.00.Бях на лекциите и съм впечатлен от информацията, която е изровил Владо, макар и не касаеща пряко моделистките ми щения. :hi: Положил е колосален труд и е изразходвал доста лични средства и време, което означава, че наистина е влюбен във историята на родните железници.Колко тъжно, че е свидетел на най - срамният им и жалък период. :blush2:
liro4605:
За мен мястото беше идеално за целта.Далече е още да се говори ,но що пък да не е традиция да е там.Няма сигурно по български град от Търново.
Хисаря ми е на 1 крачка но,небих го предпочел.Хубаво е както някой спомена до мястото на събитието да стига железница.
Adrian:
Може и да го съчетаем с пътуване по теснолинейката Банско - Добринище :) и там на някоя спирка да се установим
topalov:
--- Цитат на: Adrian link=topic=2596.msg47983#msg47983 date=1288421045 ---
Може и да го съчетаем с пътуване по теснолинейката Банско - Добринище :) и там на някоя спирка да се установим
--- Край на цитат ---
На Аврамови колиби, примерно! :good: Само не знам дали има такъв капацитет! По тази линия се сещам за Велинград, Ракитово, Банско и Добринище!
Идеята за Старозагорски минерални бани (СтЗагМинБан) не е лоша, но няма да е много удобна за всички! Намира се на около 25 км от гарата и автобусите през седмицата са през 30 минути. Ще е некомфортно на тези без автомобили! Освен това там няма никакви забележителности, освен прекрасна гора!
Аз съм "ЗА" Царевград Търнов! Беше прекрасно, НО... ако сме повече от 100 човека ще имаме затруднения в конферентната база и карането на влакове! Сега ни беше малко тесничко, а догодина като завлечем и 10 (десет) модула в ТТ :diablo: и ... ще стане страшно!
Да обобщим накратко:
1. Трябва ни леглова база за мин. 100 човека :lazy: :lazy: :lazy:
2. Трябва ни конферентна зала със същия капацитет - 100 човека :scenic: :scenic: :scenic:
3. Трябва ни място за няколко мащаба (надявам се вече с повече модули) :locomotive: :locomotive: :locomotive:
4. Да има удобен транспорт за всички :neo:
5. Да е хубаво :ok: :beach:
6. ... допълвайте!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия