Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Кой какво ще работи?
Жоро:
Обещах, че в събота ще кача снимки на модула на Адри, но не сколасах, а днес интернетът ми скъса нервите.
На вниманието на аудиторията представям модула на Адри в съвсем начален вид. Със спомоществователствуването на Gervasii, бяха присадени три сибирски бора от неговия озеленителен център. С пожелание да се множат!
На високия бор пише Солженицин, но от тук не се чете.
Adrian:
ехааа, ако може думкарите на Иво да пренесат баластра и насам ! Ще сложа още неща , боровете стоят чудесно !
Преливането на ландшафта ще го направим като съединим модулите , донесъл съм треви , скали , бързо ще стане - всеки може да отдели време и да поработи там при Жоро ! Нека всеки , имащ желание да пипне по моя модул - нямам нищо против да е поле за действие на въображението ! Важно бе конструкцията да е здрава - все пак 120 см дължина ! Отгоре можем да интерпретираме ;)
ПП: Няма ли кой да боядиса тия БЕЛИчки стъпала на пощата...не е истина просто
mill:
Иха ,супер става.Вече си го представям с модула на Жоро съединен ;) Е това се вика снимка всеки льохман /аз ;D/да види как се прави ландшафт.
br185:
Тия модули са супер. Чак ме сърбят ръцете и аз да се пробвам се един. За сега обаче няма възможност за това. За сега ще гледаме и ще се учим от по-можещите.
Да попитам междо другото код 83 какво представлява т.е. какви размери имат релсите. И въобще къде може да се прочете повече по въпроса. Предварително благодаря.
Tatcho:
http://www.morop.eu/de/normes/nem120_d.pdf Профил 20
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия