Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Български локомотив серия 01. от FULGUREX

<< < (16/28) > >>

TheJackal:
След всичко писано до тук и подробните разяснения на Сaprycorn, имам един въпрос, макар за някой да предизвика и смях: Този локомотив е Български, но не наподобявали серия BR 41 в колоосната формула 1 - 4 - 1?

Сaprycorn:
И понеже имаше много коментари относно цените на Фулгурех, въпросът ми е дали не биха могли да предлoжат Баузац модел на 01? Някои от "месинговите" фирми (например WEINERT) предлага всичките си модели освен фабрично сглобени, и като комплекти за сглобяване на около 2 пъти по-ниска цена.

Сaprycorn:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=2646.msg45689#msg45689 date=1283443658 ---След всичко писано до тук и подробните разяснения на Сaprycorn, имам един въпрос, макар за някой да предизвика и смях: Този локомотив е Български, но не наподобявали серия BR 41 в колоосната формула 1 - 4 - 1?

--- Край на цитат ---
В Европа, а и по света има десетки локомотивни серии с колоосна формула 1-4-1, и със сигурност всяка една от тях наподобява повече или по-малко на немската 41. Но ако сравним само няколко параметъра на едната и на другата серия, веднага разбираме, че имат огромни разлики!

evrokoma:
Предварително се извинявам за отклонението от темата ,но няма ли някаква възможност този локомотив да се призведе по поръчка на форума от друг производител подобно на серия46 ако се намери такъв производител веднага поръчвам една бройка :drinks:

XRISTO:
Дори и да стане така - пак не ще да е по - евтин от 400-500 лева, предполагам.Все пак е парен локомотив и изработката му е по - трудоемка.Ако щеш и на матрицата.  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия