Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (3/637) > >>

NoHaB:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=312.msg2690#msg2690 date=1205171377 ---Обращател има и в депо София, който не действа, в депо Пловдив който действа, в депо Русе който също действа. Триъгълник пък има на Драгоман. За уши незнам.

--- Край на цитат ---

Обръщател има и на Мездра а ухо има на гара Горна Оряховица...

TheJackal:
Обръщател има на гара "Дъбово", за съжаление недействащ - седи само кръга, но си заслужава да се види. Той е бил за парни локомотиви, които са минавали Стара планина посока Велико Търново. Ухо има на гара "Тулово" - посока към Змейово - Стара Загора. На гара "Змейово" имаше депо за вагони - болница и парни локомотиви. Последно ги видях през есента на 2006, когато гърмяха ракетите от обстановките, за който толква много се изписа и коментира. :o

NoHaB:
Да бе много съм зле обръщател има и в Плевен на  гара Запад...
Даже се вижда от  Google Earth...

pach:
Уаауу! Благодаря момчета - неочаквах толкова резултати.Ще бъде проучен въпроса из основи  ;D-то си става цяла тема - като събера материал ще я отделим .Целия зор е , че се амбицирах по примeра на Владо - новият ми макет да включва реално съществували или съществуващи обекти в България (е пречупени през условностите на мащаба) и един от тях е и обръщателно ухо...До сега съм правил повечето неща или събрани от тук и там (мешано немско,руско, чешко и т.н. с преобладаващо ГДР ;D) включително и един кръг който бе сглобен по десетина различни снимки на три различни съоръжения  ;D и мнооого фантазия.Но сега смятам да поставя нещата на "научна" основа!!!

NoHaB:

--- Цитат на: pach link=topic=312.msg2699#msg2699 date=1205217388 ---Уаауу! Благодаря момчета - неочаквах толкова резултати.Ще бъде проучен въпроса из основи  ;D-то си става цяла тема - като събера материал ще я отделим .Целия зор е , че се амбицирах по примeра на Владо - новият ми макет да включва реално съществували или съществуващи обекти в България (е пречупени през условностите на мащаба) и един от тях е и обръщателно ухо...До сега съм правил повечето неща или събрани от тук и там (мешано немско,руско, чешко и т.н. с преобладаващо ГДР ;D) включително и един кръг който бе сглобен по десетина различни снимки на три различни съоръжения  ;D и мнооого фантазия.Но сега смятам да поставя нещата на "научна" основа!!!

--- Край на цитат ---

На нашият макет има обръщателно ухо ,но няма да ти казвам за какъв зор беше докат се оправим с тоците ,а снимка на обръщателя от Mездра съм качил тука-->>http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=30573&AlbumId=109829

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия