Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Да попитам по-опитните и знаещи!?!

<< < (4/637) > >>

Vlado:
Обръщатели има и в Димитровград и на гара Левски. И на двата са гарирани Вечно два парни саморазпадащи се локомотива.

bdz43r:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=312.msg2690#msg2690 date=1205171377 ---Обращател има и в депо София, който не действа, в депо Пловдив който действа, в депо Русе който също действа. Триъгълник пък има на Драгоман. За уши незнам.

--- Край на цитат ---
Софийският обръщател действа с пълна сила, не го гледай, че е вехт. На Драгоман триъгълници няма.
Обръщатели има горе-долу във всички локомотивни депа, включително теснопътен в Септември. В Горна Оряховица няма действащ обръщател, но ако трябва обръщане, ЖП възелът предлага триъгълник. Обръщатели има и на Якоруда и Банско, но са негодни.

KRAKOMOBILA:
На Драгоман точно до кривата при първите стрелки на гарата като идваш от София от лявата страна мисля, че има триъгълник.

bdz43r:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=312.msg2708#msg2708 date=1205237039 ---На Драгоман точно до кривата при първите стрелки на гарата като идваш от София от лявата страна мисля, че има триъгълник.

--- Край на цитат ---
Няма. Има прост изтеглителен коловоз.

KRAKOMOBILA:
Явно съм се объркал тогава. Извинявам се.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия